Jovanović: Izbori – prilika za dijalog

Ostavite komentar


  1. Ovo je sramota šta DOS više traži od građana Srbije, sramota šta rade uništavaju našu državu, uništavaju sve, što žele da unište, nikada naše interese nisu sačuvali. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  2. Mogu oni kao stranke da pricaju ali podrsku gradjana nece dobiti. Pogotovo sa ovim istim likovima iz proslog veka.

  3. Ne vredi Čedo,građani vas sve znaju i videli su koliko možete,tako da samo unazađujete našu političku scenu.Sklonite se i pustite druge nove ljude da ponude novu energiju.

  4. Cela opozicija na izborima nema ni 20% glasova a svesni smo da su mnogi jedva docekali izbore i iz trzle opozicije predju u naprednjake.

  5. Uzalud je i da pokušavaju, oni ne mogu ni oko čega da se dogovore, to je viđeno već mnogo, mnogo puta.

  6. čeda se setio opozicije, klada je dobio šut kartu od vučića, pa ko može4 da mu veruje.

  7. Ceda je izgubio poverenje kod gradjana onog trena kada smo svi videli koliko se bezobrazno obogatio dok je bio/krao na vlasti.

  8. Договори нису уродили плодом у прошлости,а неће ни сада! И даље сте сујетни и неспособни да превазиђете личне интересе, сви ви из опозиције! Уосталом, нови ДОС нам не треба!

  9. Opoziciju povezuje lični interes, a razjedinjuje sujeta. "Građanska" opozicija je nastala iz Demokratske stranke, i ako tu nisu mogli da srađuju, ne verujem da će se dogovoriti oko zajedničkog predsedničkog kandidata.

  10. Saucesnici u pljacki Srbije bi opet da se ujedinjuju. Smisljaju novu prevaru, a znaju da ih narod ne zeli.

  11. Nikako da se dogovore ko je krivac za visegodisnju pljacku Srbije? Pajtic, Tadic ili Jovanovic?

  12. Kada je bio vlast imao je priliku za dijalog sa opozicijom, sada očekuje da drugi budu bolji od njega i daju njemu šansu a on nije tada dao drugima šansu.

  13. Dal““ je ovaj covek realan? Da nece mozda on da se kandiduje za predsednika? Ponavlja se prica od proslih izbora, ali bukvalno ista. Muka mi je vise od Cedinih praznih prica koje nemaju smisla.

  14. Imali su oni navodni dogovor uoci prethodnih parlamentarnih izbora, nisu urodili plodom zbog nespremnosti da se prevazidju licni interesi i sujete. Tako da i od ove price nece biti nista u to sam siguran.

  15. Mislim da je gotovo nemoguce da kompletna opozicija ima jednog kandidata. Seselj ce se sigurno samostalno kandidovati a mislim da ostali nece moci da se dogovore jer vecina njih zeli predsednicku fotelju.

  16. Evo već drugi u poslednji par dana koji sebe smatra kandidatom za predsednika,prvo Tadić pa sad ovaj i iz njihovih izjava se jasno vidi da se neće dogovoriti jer su u pitanju više nego sujetni ljudi.Sramota.

  17. Samo Vi razgovarajte a narod je video šta Vi umete i sem uništavanja Srbije sigurno je da drugo ništa pokazali niste,to je sramota i sigurno Vam narod neće dati priliku da ponovo vladate.

  18. Vaši dijalozi su već vidjeni. Da ne živite na teret gradjana, bili bi smešni. Ovako, samo delujete ogavno!

  19. I opet neće biti ništa od ujedinjenja, jer njihova prevelika ambicija i sujeta to neće dozvoliti.

  20. Pa i da se ujedine, što je po meni nemoguća misija, opet ne bi imali uspeha na izborima.

  21. A sa kim bi ovaj da vodi dijalog. Tadića je prevario i nije mu dao da bude na poslaničkoj listi jer se nisu mogli da dogovore ko će biti nosioc poslaničke liete.

  22. O kakvom on dijalogu govori. On bi se dogovarao ali da on bude zajednički kandidat na predsedničkim izborima.

  23. Ovo izgleda kao da Ceda planira da se kandiduje, samo jedan mali postoji problem sto niko nece glasati za njega,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.