Jovanović: Krivična prijava SZS protiv Radojičića i Vesića zbog deponije Vinča

Ostavite komentar


  1. Deponije su svuda problem, ne samo deponija Vinča. Najlakše je okriviti nekog drugog a ništa ne učiniti po tom pitanju da se nešto reši.

  2. PA treba vašem gazdi da podnesete prijavu jer je on najkrivlji za tu deponiju, ova dvojica bar rešavaju taj problem.

  3. Za tih 15 god. nije Ljubljana vodila Srbiju nego vi iz SZS na čeli sa Đilasom, Vukom Jeremićem i Živkovićem, ako niste znali da uradite valjano posao što niste kopirali LJubljanu.

  4. Vidim da je na red došao i „rat“ krivičnim prijavama. Super, samo gospodo podnosite ih u elektronskoj formi. Čuvajmo životnu sredinu.

    1. Ova deponija nije od juce, to je ostalo i od prethodnih koji su bili na vlasti a nista nisu preduzeli po tom pitanju! Sad su se nasli da kritikuju i prete krivicnim prijavama? Sto vi niste resili problem?

    1. Bravo za moj omiljen list, vidim da ste duboko ušli u čitalaštvo SNS jedino se oni oglašavaju na komentare.

  5. Ama odgovorni su štio su Beograd pretvorili u favelu (imaju dil sa tim tzv investitorima). Koji bre investitiri? Pretvorili Beograd u FAVELU. Zidaju solitere gde god nađu kvadrat slobodne zemlje (ili otete zemlje)…. nigde infastrukture za te solitere…. posle kad je već sazidano (i stanovi prodati)… kuku lele, grad izvodi i pojačava infrastrukturu (kao da je grad bez ljudi) buka 30 g non stop bageri, buldožeri, pesak, cenet…nigde ulica i ostalih gradskih sadržaja….živimo kao u KAVEZU ZA TOV ŽIVINE….Grad i zemlja bez privrede Beograd ima višak 1 milion stanovnika (nema posla)…. zidase protivno i potrebama grada i generalnim urbanističkim proketima. Dvo milionaski grad bez metroa, nema deponije, fekalne vode izliva u reke…. ama ima li ko da ZAUSTAVI OVO LUDILO?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.