Jovanović: LDP želi i spreman je da razgovara sa predstavnicima protesta

Ostavite komentar


  1. Aj ti nama prvo pojasni svoje delovanje u vezi Đinđićevog ubistva ili nedelovanje koje to nije sprečilo ili omogućilo da se otkriju prave ubice.

  2. Opet si ‘pobrkao loncice’, Cedo?! Jedini prioritet jeste skidanjeVucica, a ‘artikulaciju politike’ ces tek onda da uradis sa svojom porodicom i svih 17 clanova stranke, … i onda ces to sa velikim uspehom (kao i do sada) prodas gradjanimana slobodnim izborima … Ako mislis da ce ti koji sada protestvuju protiv Vucica da ‘naprave pauzu’ i pocnu da vode tvoju (ili bilo ciju) politiku, … u pogrwsnom si filmu!

  3. da prvo objasni kako, zasto i zbog cega podrzava SNS i AV a onda ga naravno sutnuti. kreatura prosto hoce da se uvuce.

  4. Shvati vec jednom da te vise niko ne zeli,uvuci se u rupu i krckaj onu tudju muku preko koje si se obezbedio za dva,tri naredna zivota.

    1. A, pa ne moze da se zavuce u rupu i da krcka tudju muku preko koje se obezbedio za tri zivota nego mora da odgovara zbog toga, da mu se oduzme imovina i da ide na robiju, i on i svi takvi kao sto je on, jer u suprotnom opet nece biti nista od Srbije kakvu vecina naroda zeli a to je normalna, pravna, civilizoana i demokratska drzava Srbija.

  5. Čeda očigledno nije razumeo osnovne poruke sa protesta, kao što te iste poruke nije razumeo ni kada je imao moć i uticaj:
    Poštovanje Ustava i zakona, poštovanje načela podele vlasti, jačanje i funkcionisanje institucija sistema a ne vladavina partokratije.

    Otud njegova priča o nacionalizmu kada se neko zalaže za rešenje kosovskog pitanja u skladu sa Ustavom Srbije, kada podržava nezakonite tajne pregovore Vučića i Tačija ili isključivanje Parlamenta čiji je član iz diskusije o svim bitnim pitanjima…

    Za utehu, on barem nije najbolji student Pravnog fakulteta, već biznismen.

  6. Hahaha….Čedica je osetio da ce uskoro biti promena pa brze, jace, bolje hoce da obuce nov dres….
    Nedostaje samo i Gdin. Čanak sa nekom izjavom podrske protestantima….

  7. E ovo je srpski cirkus. Čovek lepo nudi saradnju za opšte dobro. Čedi niko ne može osporiti politički talenat i upornost. A ne, neprejebivi zlopamteći Srbi i dalje teraju mak na konac. E drga braćo Srbi ovde se ne može izvršiti istorijsko pomirenje nas samih a komoli sa sudedima.
    Hegel kaše:“ Kvalitet života jednog naroda je ekvivalentan negovoj kolektivnoj svesti.
    Pametnom dosta. I dalje će nas jahati ala i vrena. Mi smo to vekovima i navikli.

  8. Čedice, drago mi je da si izgleda već .neko vreme “ čist“ i da racionalno razmišljaš, ali da ti pojasnim.Mi i šetamo da takvi kao ti NIKADA VIŠE NI MESNU ZAJEDNICU NE MOGU DA VODE A KAMOLI DRŽAVU, DALJE OD PROTESTA!!! Čedo, razumeli smo se siguran sam.Sa tobom će sigurno želeti novi tužilac da porazgovara, siguran budi.Sram te bre bilo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.