Jovanović (Narodna): Savić više nije u Narodnoj zbog neaktivnosti u stranci 1Foto: Narodna stranka

„Potpuno su neistiniti navodi izneti u tekstu objavljenom na portalu Nova.rs u tabloidnom maniru “ispovesti” bivšeg člana Narodne stranke Arsenija Savića. Nije tačno da je Izvršni odbor Narodne stranke raspustio četiri lokalna stranačka odbora, niti su tačni navodi da u Narodnoj stranci postoji neka „crna lista““, navodi generalni sekretar i portparol Narodne stranke Stefan Jovanović, u tekstu objavljenom na sajtu stranke, reagujući na pisanje portala Nova.rs.

Jedina istina u tekstu je ta da Savić više nije predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Kostolac, navodi dalje Jovanović, „ali ne zato što je podržao kandidaturu predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša, nego zbog duge neaktivnosti i neurednosti Savića i odbora u Kostolcu“.

„Koliko je Savić bio neaktivan najbolje govori to što ni ne zna da mu je mandat predsednika odbora u Kostolcu istekao još krajem 2020. godine“, dodaje Jovanović.

On kaže i da kada bi Narodna stranka raspuštala odbore koji su radili u kampanji, sakupljali potpise i čuvali glasove predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša, onda bi morali da raspuste sve odbore, kojih ima više od 100 širom Srbije.

„Cilj plasiranja lažnih vesti jeste da se pažnja javnosti skrene sa teme odgovornosti za izborni rezultat i izbornu kampanju“, zaključuje Jovanović.

Podsetimo, Arsenije Savić, sad već bivši predsednik Opštinskog odbora Kostolac Arsenije Savić za portal Nova.rs rekao je da je u toku odmazda protiv članova Narodne stranke koji su učestvovali u Ponoševoj kampanji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari