Jovanović (NDSS): Izborni uslovi prioritet, kasnije o koaliciji

Ostavite komentar


  1. Juče je Brnabićka održala sednicu nekakvog odbora za implementaciju predloga ODIHR zajedno sa predstavnicima te organizacije.
    Ne znam kako je posle njenog pljuvanja po istoj nije bila sramota, … Ali interesantno je da na tom skupu nije bilo predstavnika opozicije, što bi na takvim skupu na tu temu bilo normalno i za očekivati.

  2. To je najbitnije.U protivnom,nema svrhe izlaziti ja izbore.Bagra je na sve spremna,znaju ako izgube Beograd da će se SNS u Beogradu raspasti.Zato i vi pamet u glavu.Tražiti obavezno zastupljenost u medijima, pogotovo na TV Pinku, Hepiju,RTS,i celokupnu štampu. Da narod po Srbiji čuje i vidi da u Srbiji postoje pošteni i časni ljudi.

  3. Pošto su uslovi za ponovljene izbore bili krađa izbornih glasova, uslov za ponovljene izbore mora biti rešenje svih nepravilnosti. Ako opozicija izađe bez ovih prepravki onda su džaba krečili. Za početak, kao glasač opozicije moooolim vas da ne vrištite kako ste pobedili, jer su pobedili građani koji nisu za ovu vlast.Ako još jednom čujem da ste pobedili, sigurno neću izaći na ponovljene izbore, muka mi je od vaših pobeda i vrtenja iste priče, svi isto ponavljaju kao papagaji. Pomozite građanima da odbrane svoju volju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.