Jovanović: Odluka na osnovu procene političke situacije

DSS će o ulasku u opozicioni blok odlučivati u septembru

Ostavite komentar


  1. DOS je uništio Srbiju i građani više ne žele da se ta koalicija spominje bilo gde oni su bili najveći lopovi, i kriminalci naše države, namešta li politička ubistva.. Još niko nije rekao i izneo podatak da su se na Legiju vršili pritisci da bi odustao od državnog udara, i da se čini kao da ga je on ubio, a nije. Namešta li su tajkunima poslove krali i pljačkali onoliko. Sramote se svi koji branite politiku DOS to su bili najveći izdajnici. Legija je žrtva DOS-vske vlasti.

    1. Srbiju je uništio Josip Broz Tito.
      Slobodan Milošević je bio ograničenih ideoloških pogleda da bi uspeo da spasi izgubljeno.
      DOS je došao kada je Srbija bila potpuno ponižena, poražena i realno uništena.
      DOS je bio jadna slika takve Srbije i jedno veliko razočarenje.
      Jedina vrednost koju je DOS razvio do 2012. je bila skoro optimalna demokratizacija društva. Dokaz je to što su sve Vlade tzv. DOSa odlazile parlamentarnim izborima, bez ikakvih trzavica. A, često su se menjale.
      I onda dolazi pajac iz Šešeljove kutije koji lažima i državnom moći demontira demokratske mehanizme, laže, krade maltretira i ponižava narod.
      Svako ima pravo da kaže da je DOS bio loš, osim Aleksandra Vučića i njegovih poltrona. Za njih je bio nedostižni ideal.
      Da, DOS ima pravo da sruši Vučića.

  2. Razumna odluka i rezonovanje. DSS je kao autentična antikomunistička i demokratska stranka sa jasnom nacionalnom politikom više nego potrebna na našoj tužnoj političkoj sceni. Prevelikom željom da ugase DSS , eurofanatici su podržali stvaranje SNS a sada nekome spocitavaju saradnju na lokalu (?!).

  3. Mesta za kandidaturu je malo, a septembar prilično daleko. Ako se uzme u obzir kvalitet „stručnog žutog žirija “ neće te proći!

  4. Ne mogu oni da se dogovore nikako, i sve ove izjave se džaba izjavljuju jer od saradnje opozicije nema ništa.

  5. Smatram da savez nece postici nista veliko, dokle god su clanovi oni koji su pokrali Srbiju i narod ih nikad nece podrzati.

  6. Zamislite taj savez,ci osnvac rusi statut svoje stranke,na glasanju glavnog odbora.I Poslanik iz skupstine te stranke kaze statut stranke prekrsen.A ovaj iz DSS javno izmedju redova kaze,pruyite netso da mi pristanemo.I takvi hoce da vrse promeen u drzavi.Pa narod nije glup,nema prostora takvima vise.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.