Jovanović: Odustajanje od izbora šansa koja se ne sme prokockati

Ostavite komentar


  1. Licne ratove i frustracije je tesko izostaviti u ovoj drzavi.. Nazalost, vecina radi samo u licnom interesu, a ne u interesu drzave..

  2. Dopada mi se kako je Čedomir Jovanović ovo rekao i po prvi put se slažem sa njim.

  3. E ovo je baš čudo, po prvi put čujem da je Čeda izgovorio nešto pametno, Vučiću je oduvek Srbija bila prva i sve što radi, radi u ime nacionalnog interesa.

  4. Da li ovaj politički avet može da skrpi makar i 1% na izborima? Čak mi je i Vulin simpatičniji.

  5. @Dunja Ne nije prvi put. Problem je u tome sto on kao i mnogi u EU, misli kako cilj opravdava sredstvo! Pa u zelji da resi JEDAN problem, nece da vidi sta se u Srbiji desava. To je zalosna posledica cinjenice da 90% nasih politicara (i ne samo nasih) zive u ILUZIJI, zato sto sa stvarnim zivotnim problemima nemaju nikakvog dodira.

  6. Kakav kontrast ove priče sa prekjučerašnjim izjavama Nikolića (koji je bio u Banjaluci ne znam po kom osnovu) i Dodika o pustim smovima o rasturanju Bosne. To su vanvremanski ljudi a Čeda je čovek sa vizijom, koji nije rob nacionalizma.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.