Jovanović: Protest u Banjaluci je „otpor zlu“

Ostavite komentar


  1. slucaj Davida Dragicevica nije uopste razrijesen i ne zna se da li se radi o ubistvu,tako da ne znam o kakvom ubistvu i ubistvima ostalih ovaj govori.
    ako misli na ubijene u toku rata i nastradale,neka se obrati SDS koji je odgovoran za sva zla a u ovom slucaju je na strani onih koji podrzavaju ovu teoriju zavjere,jer bez ikakvih dokaza,spletkama i otvorenim lazima optuzuju nekog za ubistvo.tri obducenta su dala nazal,iz BL,ZB i BG,nigdje nema kako porodica tvrdi,polomljenih nogu,silovanja,da dio vilice nedostaje,da je crn od modrica i sl.nijedan obducent nije potvrdio nista od ovog.tuzilac je rekao da nije bio otet,smrt je nastupila istog dana kad je nestao a ne poslije pet dana otmice.otac je iskonstruisao takvu teoriju u svojoj glavi da je ubijedio dobar dio gradjana za nesto za sta ne postoje utvrdjene cinjenice.svi oni koji vjeruju u sve sto je rekao trebaju da posumnjaju ozbiljno u svoju inteligenciju.

    1. Obzirom da vi znate (a ocito neznate) zasto nas ne prosvetlite i kazete sta je istina. Za vasu informaciju, tuzilastvo je vec okarakterisalo slucaj kao ubistvo sto naravno i jeste jer nekoliko meseci nijedan demant nismo culi od te iste policije. Obduncent koji nema licencu i obducent koji se pokazao na slucaju “topcider“ nebih ja vise o tome, pametnima dovoljno. Da ne duzim, obzirom da mi je jasno vase omentarisanje ovde, uskoro ce se pojaviti i snimak mucenja pokojnog Davida, pa ce vam biti jasnije o cemu pisem, mada ne sumnjam da vi znate istinu o tom slucaju.

  2. A sta si ti Jovanovicu?
    Onomad se parkiro u NS sa svojim crnim dzipom u pratnji nekolicine nabildovanih fukara.
    Terali ljude da pomere svoja vozila.
    Dosla policija i rekla gradjanima da ne prave probleme.
    Ovo je iz prve ruke.
    Odjebi Cedomire,gangsteru pete klase.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.