Jovanović: Prvo razgovori sa DS o Jankoviću

Predsednik LDP ne isključuje mogućnost da se i sam kandiduje

Ostavite komentar


  1. Baš svaki opozicionar dokazuje da mu je prvenstveno do fotelje, a ne do ovog naroda i boljitka ove države.Sramota.

  2. Obavezno da se kandiduje! Kakva je to kampanja bez Čedinih slogana? Može li bolje od Čeda-Boris-Čanak?

  3. Kome je stalo do Čedina podrške, ni stranke, ni infrastrukture, ni biračkog tela, najbolje je da se kandiduje i dobije tih svojih o,2 odsto.

  4. Prava politika odluka bi bila da LD ima svog kandidata za predsedika, da vide gde su i koliko je birača iza njih.

  5. Čeda je Trojanski konj naprednjaka, i on i Jeremić, razaraju jedinstvo opozicije.

  6. Samo se pitam u ko svetu zivi Jovanovic,pa covece ti na proslim jedva udje u skupstinu!!!

  7. Kakav je političar Čedomir Jovanović , nema ni stranku ni birače a kandiduje se, samo cepa i ovo malo opozicije.

  8. Opozicija se nikad nije slagala i zato nikad nista dobro nisu doneli nasem narodu,zato ,na sledecim izborima trebamo biti pametni i gledati kome cemo dati svoj glas

  9. Istrosio sam mastilo objavljujci komentare o nekom ko ne postoji, cija tzv stranka takodje ne postoji , ali dzaba, njegova oralna praznjenja mozes zajedno sa slikom videti svaki drugi dan. Zasto je to tako i zbog cega se on do tog neukusa protezira po ozbiljnim novinama mozemo jedino da pitamo vidovitu Zorku.

  10. Najbolja politička odluka LDP i Čedomra bi bila da se kandiduje, da homogenizuje LDP i svoje biračko telo, nije primarno pobediti već ojačati svoju stranku.

  11. Koliko će Jeremić i Jovanović zaraditi na kandidaturama, ko ih plaća da uništavaju opoziciju?

  12. Koliko već kandidata, naprednjak, Šešelj, Dačić, Ljajić, Popović, Janković, Jeremić, Obradovič, Jovanović…ima li tu kraja?

  13. Izgleda da su naprednjaci kupili Čedu i Jeremića da bi razbili jedinstvo opozicije.

  14. Sada će se kandidati pobiti ko će da dobije Čedinju podršku, a on u mulju do usta, nema ni stranku, ni članstvo ni glasače.

  15. Koliko su to naprednjaci obezbedili Trojanskih konja…Jeremić, Čeda, Obradović…biće tu još!

  16. Mislim da bi najbolje bilo da Čeda lepo zmoli Šutanovca da ga primi nazad u DS i da prestane konačno da se nudi DS-u pred svake izbore.

  17. " Predsednik LDP ne isključuje mogućnost da se i sam kandiduje"

    Kud svi tud i mali Čedo…

  18. Mislim da bi najbolje bilo da Cedomir Jovanovic zmoli Dragana Sutanovca da ga primi nazad u DS i da prestane konaCno da se nudi DS-u pred svake izbore . Objektivno LDP i nema stranku tako da njihova podrska nikom nece doneti ama bas nista.

  19. Prava politicka odluka bi bila da LD ima svog kandidata za predsedika drzave na predstojecim predsednickim izborima, pre svega da vide gde su i koliko je biraca iza njih. Mislim da ce se iznenaditi podrskom od strane gradjana.

  20. Promenimo izborni zakon! Podici cenzus za koalicije, da nam marginalci vise ne sole pamet!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.