Jovanović: SNS i SZS se ponašaju kao imperije

Član Predsedništva pokreta Metla 2020 govori za Danas

Ostavite komentar


  1. I jesu imperije koje umesto da prodaju nešto korisno za ljudski rod, prodaju maglu. Imaju svoje upravne odbore kao sve velike kompanije a vlasnici su svi oni koji se godinama ne skidaju sa funkcija, već naprotiv, za njih se izmišljaju nove i nove i nove funkcije. Imaju svoje menađere, dobro placene u raznim, pre svega, javnim preduzećima i td. Teško je razbiti te interesne grupe, zagrizle u ko zna šta i ko zna gde i ko zna s kim. To beskonačno ulančavanje može da izaziva samo konstantni haos, koji razvija ove poslovne, a za narod političke gromade. Sve sami glasno govornici, glasno branioci. Njihove reči su i alat, i mašine i roboti i najnovija tehnologija, oprema svakojaka, hale, fabričetine pa čak i ono što se proizvede, sve ono što ne dostaje zemlji u razvoju a zarada građani koji veruju u ono što ovi pričaju tako što ih biraju i postavljaju na tron.
    Ja da se pitam, doveo bih profesionalne strance naučene da vode organizovane, odgovorne institucije a političke stranke bi stavio u ulogu kontrolora pa da vidimo.

  2. Ja smatram gdin.Jovanoviću da sam nazi vašeg pokreta je neprikladan i da oražava neozbiljnost i omalovažavanje opozicione politike Srbije.

  3. Mislim da ne bi prešli cenzus ni da je 1%, ali to može da zahvali neobaveštenom predsedniku, koji je ostavio jako plodno tle za sve ovo što nam se danas događa.

  4. Ovaj čovek niti smrdi nit miriše. Popularnost mu je na nivou statističke greške. Na Vračaru je u koaliciji sa SNS a glumi opoziciju. Živi u salonskom stanu u centru grada, odmah pored stranačke centrale a ipak ima limuzinu i šofera( lično video)?! Šta i koga on predstavlja?

  5. Covece, opozicija si. Perverzno je da se podjednakom strascu bavis i opozicijom i vlascu. Tvoj „posao“ je da se iskljucivo bavis vlascu, analiziras njihov rad i kazes sta bi ti bolje uradio. Ovo sto ti radis je sramno za svakog ko bi da bude biran umesto sadasnje vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.