Jovanović traži dogovor o zajedničkom kandidatu

Ostavite komentar


  1. Jovanovic govori da je "zemlja na kolenima"? Da ga podseti neko onda-tu zemlju je on pljackao i krao, unistio je mnoge zivote u njoj, i da nije aktuelne vlasti, nasa zemlja bi potonula!

  2. Neka neko objasni Cedi i slicnima da ce narod osetiti neopisivo gadjenje na svako stvaranje novog DOS-a jer simbolise prevaru.Od takozvanih "demokratskih" opozicionih stranaka mogu da prezive dve-tri (bilo koje) ostale moraju da propadnu.

  3. Pa dokle misli Cedomir Jovanovic da zamajava gradjane Srbije, pa prosla je naivnost kada su Vam verovali. Pa niste u stanju ni za MZ da se dogovorite, a kamoli da imate zajednickog kandidata za predsednika drzave.

  4. Nemoj samo ti Jovanovicu da govoris o tome, molim te. Ti si jadnik i olos cija je stranka propala i koji sada trazi kako da se uglavi kod nekoga. Te tvoje fore su provaljene.

  5. Onaj ko je kompletno državno , vojno i političko rukovodstvo Srbije poslao u Hag i onaj koji govori kako je RS nastala na genocidu ne bi trebao da se uopšte pojavljuje u javnosti.

  6. Uz svo poštovanje, LDP nema šanse da se transformiše i da postigne nešto više, oni su peršli cenzus zahvaljujući koaliciji, a sami nemaju ni 5 % glasova.

  7. Nije mi jasno, kako ovi botovi , na samo njima svojstven, drzak ibezobrazan način, stavljaju znak jednakosti , između sebe i naroda. Ko im daje za pravo da svoje jadne komentare i lične stavove podvode pod uslovno rečeno, opšte i narodne. Pišite u svoje ime , šta god vam padne na pamet,ali nikako u ime naroda, svaki,bot ,sem što je bot, on je i individua, sa imenom i prezimenom, što se stidite da i za svog stava i mišljenja, stavite i svoje ime i prezime., ili vas je ipak pomalo sramota, a ako je tako, ima nade i za vas.

  8. Niko u ovoj zemlji ni približno ne govori istinu o stanju u kojem je Srbija kao što to govori Jovanović. More svaka mu je ko vladikina. Gde bi nam bio kraj kad bi slušali ovakve intelktualno jake ličnosti.Čitam prethodne komentare i divim se površnosti, neutemeljenosti i nedoučenosti komentatora, na kraju zaključujem da su zlonamerni i za ozbiljne čitaoce Danasa smešni. Oni koji ih plaćaju da komntarišu, po meni samo uzaludno bacaju pare jer se to kao bumeran njima obija o glavu!

  9. Ne treba se mesati u RS prvo dok nisu bezbedonosno ugrozeni,a drugo Ceda i njegovi imali su desetak godina da nam pomognu a oni naprotiv odmogli nam domacinski i sada bi opet…

  10. Mogu da se ujedinjuju koliko hoce, ne mogu da prevare narod. Jedino sto ih interesuje su privilegije.

  11. Kako Jovanoviću da se dogovorite o zajedničkom kandidatu kada svako od vas smatra da je upravo on taj zajednički kandidat.

  12. Koliko puta je izvisio Jovanovic u pokusajima da dodje do kompromisa sa svojom bivsom strankom.

  13. Može opozicija da ima jednog ili deset kandidata, velike razlike neće biti jer narod ih je dobro upoznao i većina nikada neće glasati za njih.

  14. Nema šanse da opozicija nađe kandidata sa kojim bi moglia da dobije izbore , jer su svi oni isuvise iskompromitovani.

  15. Kad Jovanović, jednom, samo jednom, ali i ostali dušebrižnici svih drugih naroda sem srpskog, počnu javno, bilo gde, da pričaju o preko 6.600 ubijenih Srba u Sarajevu, 3.500 u bratunačkom kraju, o logorima i masovnim grobnicama za Srbe, verovaću mu. Ovako, svaki put me podseti na posete osuđenicima u CZ. Usput, bez obzira na stradanje dela moje porodice u Sarajevu, u moju kuću za vreme tog nesretnog rata u BiH dolazila i muslimanska ( bošnjačka ) i hrvatska i crnogorska deca. Koga je Jovanović primio u svoj dom?

  16. Koga god izabere sadašnja opozicija, koja se uglavnom sastoji od onih koji su opljačkali Srbiju, za kandidata neće preći ni pet posto podrške jer u Srbiji ne žive budale već vredni i pametni ljudi pa im preporučujem da se manu uzaludnog posla i da se prekvalifikuju na neku od deficitarnih profesija k““o npr. tesar, klesar, putar, zidar… kako bi nekako izdurali i donekle zaradili penziju jer im Srbija nikad više neće dozvoliti da je pljačkaju ma koliko ih neki skotovi u to ubedjivali!

  17. Pa vi ni izmedju sebe do sada nikada niste uspeli da se dogovoriti pa ne verujem da cete ni sada.

  18. Izgubili su svo poverenje kod gradjana i svejedno je da li ce ili nece izaci na izbore sa zajednickim kandidatom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.