Jovanović: Za DSS razgraničenje Kosova je apsolutno neprihvatljivo

Ostavite komentar


  1. Zar treba stalno zapadu ponavljati da je Kosovo Srbija i da ce tako ostati. Otimacina je sprdacina.

  2. 600 albanskih sela zapaljeno
    ubijeno 3444 dece ispod 3 god…ubijeno 13000 civila
    zapaljeno preko 230 albanskih skola.
    opljackano sve sto se moze odnjeti.
    samo ti sanjaj,,sanjati je lepo.

    1. Vratite ste odakle ste dosli u Albaniju,a dosli ste u danasnju Albaniju sa Sicilije za vreme ratova protiv Vizantije.Pa vam je nas knez Vojislav dozvolio da napasate stoku u brdima oko danasnjeg Draca.Vi ste na zahvalnost srpskog kneza nastaviki sirenje i tek 1690 ste naselili jedan deo naseg KiM.Eto to je vas put a vasa prava kao etnicke manjine da osnujete drzavu ne postoje na otetoj teritoriji koja je ionako protektorat UN.A o zrtvama Srba i unistavanju crkava,manastira,grobkja i svega srpskog je vas doprinos nasoj dobroti i nasim potkupljivim politicarima jos od 1945 god.

    2. Ni Kristijan Amampur ti nije ravna i gde zaboravi preko 20.000 silovanih Albanki?
      Tvoj komentar i sama izjava čelnika DSS kao i ovi komentari koji nisu svesni realnosti samo doprinose produžetku ratne retorike i uopšte ne doprinose pomirenju.
      Status kvo i zamrznuti konflikt samo idu u korist Albanaca a poražavajući su za Srbe. Još plaćamo njihove dugove, ni jedan se Srbin i Rom od 250.000 prognanih nije se vratio a onih oko 150.000 koji su ostali svakodnevno se susreću sa ovakvim ostršćenim i balistički nastrojenim poput @Vikija.
      Toliko mrze sve što je srpsko (osim „Leskovakog Ajvara“) da ni humanitarnu pomoć i lekare iz Srbije neće da prime.
      Moj stav je odavno poznat i neću ga sada eloborirati ali ukratko: Sporazum sada i odmah jer sada je Srbija najača i sa jakim saveznicima a Albanci čekaju Bajdena.

  3. Samo za srbende koju kazu kosovo je srbija,pa hajde izvolite da je uzmete,molin vas ko boga samo izvolite hahhaha sirotinje srbija ni kad nije bila kosovo nit ce bit srbija je srbija da je kosovo srbija ne bi se zvalo kosovo

  4. Za informaciju zaboravio si na Metohiju. Inače naziv Kosovo su uveli Srbi Dušan Mugoša i Spasenija Cica Patronogić zbog Metoha sa značenjem Crkvna Zemlja. Ustavom od 2006.god. je vraćen naziv Kosovo i Metohija. Inače za Srbe je Stara Srbija sinonim Kosmeta. Inače i „Kos“ kao ptica kos, „Kosa“ kao kosina i „Kosa“ alatka kojom se kosila trava na kosinama gde se oglašavao kos su isključivo srpske reči.
    Interesano je da Otomani za tolike vekove vladavine nisu promenili ni jedan toponim pa je tako ostalo Kosovski Vilajet, odnosno Sandžak, Priština po crnom prišu koji je tamo vladao itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.