Jugović (SNS): Protesti naroda opravdani, većina poslanika misli kao ja

Ostavite komentar

 1. Kad sns ode svi ce gledati da se udome kao dto su i razni presli u sns i svi ce pljuvati po Vucicu

 2. Koja je ovo muka sada za pajtose na vlasti.
  Vide da se sve ruši, pa kao oni su sa narodom ali nisu ni protiv Vučića, oni bi malo ovo ali bi i ono…
  Ma skinuće vas narod sa grbače kat tad ali neće biti kao 6. oktobra.
  Jednom smo mi tu školu već prošli.

 3. Drug Tito rekao da su studenti u pravu? Druže, ti da Vučića ne pominješ, ne bi te videle novine. Ovako si samo sonda da se vide reakcije i komentari onih koji ne bi glasali za Vučića. Nađite poslove u marketingu lepo pa se time bavite. Nema potrebe da budete poslanici i predsednici na grbači naroda kad već zanat imate

 4. Ovo su ciste SNS fore i fazoni. Satro imaju i sfisticirane clanove koji misle „svojom glavom“. Ovo ima za cilj da AV objavi da odustaje od rudarenja, da je spasio narod (kao i od korone) i poentira na izborima, a posle izbora…kamen na kamenu nece ostati.

 5. Zašto odmah preletač.Ima čovek pravo na svoje mišljenje.Ili nema.Kakvo smo mi društvo.Koliko je iskrenih kao Jugović.

 6. Zasto poslanici ne smeju da kazu ono sto misle?Objasnite nam gospodine Jugovicu. Jeste li vi narodni poslanici ili poslusnici i sluzincad.Ne srozavajte
  vise sebe i jednu takvu instituciju.

Ostavite komentar

Politika

Nacionalni konvent o EU: Srbija treba da se opredeli 7

Nacionalni konvent o EU: Srbija treba da se opredeli

Danas, kada se cela Evropa nalazi usred najozbiljnije bezbednosne i političke krize od kraja Hladnog rata, Srbija treba da se opredeli, saopštio je danas Nacionalni konvent o Evropskoj uniji i pozvao predsednika Republike i Vladu Srbije da donesu odluku o usklađivanju sa restriktivnim merama EU prema Rusiji.

Naslovna strana

9. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.