Kako Ana Brnabić može da prestigne Nikolu Pašića?

Ostavite komentar


  1. Romantizacija Nikole Pasica je veoma pogubna Gospodine Anticu. Ni po cemu se razlikuju njegova i njena vlada. Korupcija, nepotizam i pohlepa

  2. Ne dobija se Vlast mržnjom prema Vučić nego ponudom boljih rešenja i dokazani ličnim uspesima.Biti ministar ili državni sekretar a ni poljski WC nisi napravio.Ili makar piljarnicu držao.Na tom Zapadu nemože „golja“biti ni portir u tim ustanovama.Ja idem autobusom,vozim Yuga zar je to preporuka.Nesposoban i za sebe a želi da vodi državu.NE BIVA.

  3. Сам наслов је велика увреда и за Николу Пашића као и за већину српског народа који се још поводи морално . Овај Иван, квази Србин, је и присталица комунизма, удбаштва, и свих осталих кабадахија који су Србију довели до садашњег тренутка.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.