Kako bi glasale Šumadija i zapadna Srbija

Istraživanje Biroa za istraživanje javnog mnjenja - BIRODI

Ostavite komentar


    1. Ovo za Beograd je možda tačno ako ste ispitivanje radili samo u Starom Gradu i na Vračaru. I to možda. Ovakve lažne ankete su vrsta manipulacije. Da bi građani koji ne bi izašli, a gladaju za opoziciju, ipak videli neku šansu za pobedu opozicije, pa izađu i glasaju.

  1. Ово је слика страха. У Шумадији имају посао људи који раде у државним институцијама и они који раде код приватника а који су у спрези са СНС, да није тако не би били на тржишту. Кабловска телевизија осим у КГ нема где да се гледа тако да остаје само РТС, ПИНК, ХЕПИ, …

    1. Dal je moguce da iko sa 3 grama mozga moze i posle 7 godina,lazi,kradje,neispunjenih obecanja,glasa za nazadnjake i njihovog vodju bez dana radnog staza.Ima li u Stbiji ista sto su uradili a da je u korist buducnosti ovog naroda.Stvarni ne znam.Lazovi bez premca.

      1. Isto to pitanje ja postavljam vama. Da li je moguće da oprt hoćete lopove na vlasti? Uostalom, vidi se po anketi da postovanje zakona jeste glavno, ali ne i toliko bitno kod glasača opozicije. Baš me zanima šta je na drugom mestu.

  2. За Вучића би гласало 14,5 одсто Београђана, а градска власт у већини општина припада напредњацима?! Хајте, молим вас…

    1. Pažljivo čitaj, 14,5% od anketiranih, a ne od opredeljenih. Nisu svi upitani želeli da učestvuju u anketi, niti su svi učesnici bili opredeljeni. Kad se Taj procenat svede na one koji sigurno glasaju, onda to ode do 40-50% izašlih.

  3. Dok ne shvatimo mi obicni smrtnici koji od politike ne zivimo da mi kontrolisemo njih a ne oni nas da rade u nasem intresu a ne u njihovom da I malo razmisljamo daleko bi se moglo bolje ziveti, narode oni sa nama manipulisu ne govorim naprednjaci ili zuti sve jedno sutra nas milion na uluci bio bi minimalac 40.000 din nemozemo se ovako ponasati da nas kupuju za kikirii a sami sebi secemo granu na kojoj sedimo, zato pamet u glavu jer svaka vlast zeli da kontrolise masu na razno razne cake ,to u skandinaviji ne mogu nema lose vlasti vec samo glupog naroda ,narod kad je pametan kao u italiji svake nedelje menjamo vlast ako treba.

  4. Gospodo iz Danasa, koga dakle predstavlja taj Boško Obradović?? Vidim da ste vi fascinirani njime, I bratska vam N1. Sa istog bunara pijete vodu.

  5. Ovde se radi o nečem sasvim trećem,kako narod glasa i ko diriguje narodnim masama.Pogledajmo samo medije zapadne i ove nazovi domaće i ove koji kažu da su domaći a vlasnici su skriveni zapdnjaci.Svi oni podržavaju osobu koja dobro potpisuje ono što mu poturaju i dozvoljavaju da ta osoba svakodnevno vrši propagandu i ta osoba je od 2012 svaki dan u kampanji predizbornoj.Celi protesti su zaustavljeni kada se videlo da Obradović preuzima proteste ,čak je pokenut glavni gazda USA režim i poslala režimskog čoveka palmera da zaustavi dalje proteste

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.