Pumpanje prekodrinskog jedinstva, ili kako je protekao Dan Republike Srpske

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Molim drugove komuniste da se vise uzdrze.Srbi su jedan narod i nece vam uspeti kao pod Brozom da nas podelite
    I molite boga da se stvarni vlasnici vasih vila ne vrate i oduzmu,bar oni koje niste pobili.Zaboravili ste odakle ste dosli.

  2. 35.000 ubijenih civila, 200.000 ranjenih, 600 masovnih grobnica, planske i sistematske likvidacije, proterivanje i nasilno premeštanje preko 200.000 ljudi, 333 logora, preko 30.000 dokumentovanih silovanja, više 600 srušenih verskih objekata, kompletno osuđeno vojno i političko rukovodstvo, zbirno 4000 godina robije za počinioce (14 od njih za zločin genocida) i 70 milijardi dolara materijalne štete.
    Šta se od ovoga slavi zapravo?!?

  3. Podsetio je Vučić tako i Dodika ko je neprikosnoveni lider Srba u regionu, od koga zavise sve odluke, ali je poslao i poruku Zapadu, čiju podršku gubi sve više, da se on pridržava Dejtonskog sporazuma, čiji je Srbija garant. I da nema šta da mu se zameri, osim patriotizma.

    Srbija nije garant Dejtonskog sporazuma . Srbija je strana u ratu kao i Hrvatska .

  4. Српска постоји, има своја обележја и симболе, живи и ради на добробит свог народа а уједињење свих Срба је дугорочни посао и доћи ће као последица унутрашњих и спољних утицаја. То су историјски, процеси дугог трајања и незаустављиви су без обзира на океан мржње и зла који се излива са запада према свему српском и православном!

  5. Niste objavili prvi komentar pa cu probati latinicom, mozda je to preferenca. Sramota kakvi se tekstovi pojavöjuju ovde. Moguce je biti i proevropejac ali i patriots, ne pokusavajte da odvajate ta dva pravca. I postujte bar malo dan Republike Srpske. Ove prazne glave koje su tu samo za slikanje, oni ce proci kao sto su i pre i posle njih. Republika Srpska ostaje, volimo je i cenimo, kao i nasu bracu i sestre koji tamo zive.

  6. Dobro vam je Bosno i medj zajednica Vucic rekao nemate nikakvo pravo da blatite RS vidljivo je da medj zajednica podrzava muslimane a Srbe krivite za sve otkud vam pravo da Rs ponizavate

  7. I svega toga Damijane nebi bilo da bivsi srbi sada Bosnjaci nisu odlucili da stvore novu naciju na srpskim etnickim prostorima.Odbili su sve prijedloge i sporazume s jednim ciljem,protjerati srbe preko Drine.Kako tad tako i sad ista stremljenja,ista politika,nadati se da nece biti krvi ovaj put,ali nisam optimista,nimalo

  8. NDH Danas u novoj akciji anti Srbije i srpskog naroda sreca sto takvih govana malo.Mada bi takve trebalo zabraniti proterati staviti do znanja da se nemoze raditi protiv Srbije.Takoje kad takvi portali zive od antidrzavni sponzora potparoli Kurtija fasisticke EU.

  9. Ovako ili onako…….u Republici Srpskoj nema BiH, NATO nas je bombardovao 1995,tako da ovi preleti nisu ništa posebno,jer smo ih rušili prije trideset godina pa možemo i sad.
    Svidjelo se nekom ili ne,najveći dio BiH kontrolišu Srbi.

  10. Ja sam Srbin iz Srbije, nisama potomak komunista, ali nikada ne bi zeleo ujedinjenje sa bosanskim Srbima, dovoljno je sto ih ovde imamo toliko u politici, od Seselja i Vucica, do Vulina i Bajatovica.

  11. F16 što lete na dan naše proslave evo istinita priča: 1941 uplovi u Boku Kotorsku ratni brod italijanske mornarice, pod punim naoružanjem. Siđe kapetan broda valjda u Kotor, sa sve perjem na glavi i među narodom okupljenim govori, prevodilac prevodi: vidite ovo sve oko vas sad je naše italijansko! Izađe jedna starija Crnogorka iz mase i reče mu u lice: VIĐEĆEMO.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.