Kako je Veselin Šljivančanin vrbovao odbornika za SNS

Slučaj prvi

Ostavite komentar


  1. Када ће мо се ослободити оваквих ликова који сада србују.Такав један Црногорац ме је 1977 етикетирао као Великосрбина јер сам чекао српску нову годину у униформи.Са дочека су ме три војна полицајца одвела из мотела Радмиловац у затвор, али је дежурни града био мој професор из Академије тако да нисам видео затвор.Касније ми је уследила и казна и негативна оцена и све отало што иде са њом.Мислите ли да се данас нешто изменило?

    1. Izmenilo se. Sada su ratni zlocinci postali veliko/srbi…. a oni normalni
      /ako takvih uopste ima/ su postali tkz gradjani.

  2. Lepo ga je pitao, lepo ga je odbio, i razišli su se kao ljudi, ne vidim u čemu je problem.

    1. Pa problem je u tome što nije lepo, a i pristojno, što ga je uopšte pitao, makar i lepo jer, bilo koliko je „lepo“, predstavlja pokušaj vrbovanja korišćenjem nečasnih metoda, a to, složićete se nadam se, je daleko od lepog, a u pristojnim i demokratskim zemljama nevaspitano i kažnjivo.

      1. Uuu, kakvi smo mi puritanci 🙂 Nije lepo što ga je pitao molim te. To se sigurno samo ovde radi….

        Umesto što plaču, bolje bi bilo da oni namaknu nekog iz SNS i pokušaju da osvoje vlast, umesto što se prave nevinašca.

        A naročito mi je smešno kako se neko bahati autom starim 7 godina.

    2. „da se vidimo u vezi s rešavanjem, kako je rekao, nekih njegovih problema“. Jel resio te njegove probleme posle ovog sastanaka? Sve ja razumem ali zar sam jedini kome ovo zvuci „izvini, izvini, decko samo da te pitam nesto“. I jos nesto, mozda sam paranoican, mozda umisljam ali sumnjam da je sve ovako „korektno“ proteklo.

  3. „…Članovi Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Saveta Evrope u Strazburu biće danas upoznati o vrbovanju …“
    Ako uopste budu slusali ovu budalastu pricu sto im donosi gradonacelnik jedne srpske provincije ti tamo u Strazburu ce to da razumeju samo na jedan nacin a to je da im je u Srbiji jedini ozbiljan partner SNS. Em, su politicki inteligentniji i sposobni da vode zemlju, em, su kooperativni. Drugo im nista ni ne treba (najmanje semiseksualne usluge politicki priglupih provincijskih i salonskih srpskih politicara i njihovih malotiraznih medija).

    1. Eeeee (reče jedan …) za ovako „dobar“ komentar zaslužuješ mastan sendvič.

  4. Srbiji ce svanuti kada se oslobodi tkz srba, poreklom iz Crne Gore, kao i njima slicnih /ako ne i gorih/ tkz srba iz Bosne. Pun je Beograd ovakvih
    „patriota“ koji su postali „veci katolici i od Pape odn veci srbi i od Irineja“ a u Srbiji se sve teze i gore zivi. .Gradjanima, ali ne njima.

    1. Proterali su nas Hrvati i Muslimani, a sada bi nas jedan sebični „stari beograđanin“ vratio nazad.

  5. Vi iz Danas-a ste spali na niske grane kad pisete ovakve tricarije! Ovde nema nista sto se uveliko ne radi odavnina na ovim prostorima , pa i u celoj Evropi! Smesno je, bolje: maliciozno je, da se kao razlog obracanja Komitetu navodi ,,dokaz,, a to je pomenuto pisano prepricavanje ugodnog, kolegijalnog i ljudskog razgovora.

  6. Bilo bi lijepo da posle svega Veselin sjedne i dobro razmisli;:ko je,odakle i šta je. Da bude par minuta sam sa sobom i sa svojom prošlošću.Možda bi se vrati sebi i svojem nasleđu Čovječnosti i Čestitosti. Možda bi shvatio da mu ovo mentalno lomatanje kalja ostatak Obraza.

  7. zalosno.koliko je samo potrosio zivota mladih vojnika jna u Vukovaru kada je onako arogantno nastupao pred tv,sada nemilosrdno trosi pare od naroda.sramota je da lice osudjeno za ratne zlocine,bilo gdje i bilo za koga, kreira politicku strukturu u drzavi.to ima samo jos u centralnoj africi gdje je pola stanovnistva nepismeno. nije problem sto je neko nekoga pokusao prevesti u drugu stranku vec je problem sto to za vladajucu stranku radi covjek osudjen za ratne zlocine,a to iz perspektive evrope izgleda uzasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.