Kampuje i dosad nepoznati Pokret Srbije Gerila

Ostavite komentar


  1. Sve ovo me neodoljivo podseca na scenu iz filma „12 majmuna“ kad Bruce Willis, vracen u proslost, prolazi ulicom kroz guzvu, a na svakom koraku stoje propovednici na hoklicama i urlaju o sudnjem danu. Da ne kazem o pekarama i orlovima, svakolikom srpstvu, revoluciji, ziveo kralj i komunizam i krst, dole vlada, Srbija, Srbija, omladina, akcija… Utom Bruce-a jedan prepozna i kaze: „Ti, tiiii, ti si jedan od nas“. E tako cu i ja proci kad se ovom zonom prosetam u koznom sinjelu za neki dan.

  2. opet vučić šalje trolove na proteste. ovoga smo se već nagledali na protestima. non stop pokušavaju da izazovu neke incidente ali džaba vam naprdnjaci, nismo mi sirovi kao vi pa da nasedamo na te oznaške fazone.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.