Kancelarija za KiM: Kosovka policija primorala Kozareva da napusti KiM

Ostavite komentar


  1. Pa da na srpske izbore u Presevo dodje npr. Ljimaj, ne znam sta bi Dr imao pametno kazati. Ako ovaj nas nije prijavljen i nije imao dozvolu da dodje na Kosovo, sta je tu vest. Cudi me stepen civilizovanosti pristinskih vlasti da ga nisu uhapsili zbog nelegalnog prelaska granice. Mi bi.

  2. Djuric izgleda da nikada nije cuo da svaka drzava ima pravo da stiti proces glasanja na svovoj teritoriji. Neka pokusa da salje svog zamjenika da podrzi srbe u Rumuniji, Austriji, i sl.

    1. Da, u pravu si, svaka drzava ima razna prava, samo sto ta tvorevina na Kosovu nije nikakva drzava. I jos nesto, i Austrija i Rumunija su drzave, civilizovane, utemeljene istorijski i pravno te bi dolazak i boravak nekog srpskog politicara i razgovor sa tamosnjim Srbima protekao mirno i bez problema, bez policijske pratnje i ostalog cirkusa. Samo onima koji nisu drzava i koji nisu nista od gore navedenog i trebaju ovakve pateticne i palanacke demonstracije „sile“.

      1. @Beni*** Ako Kosovo nije država kako to da je priznata od više od sto država članica UN, i kako to da može da zabrani ulazak bilo kome na svoju teritoriju?! To pravo imaju države a ne AP,južna ili severna,svejedno ! Pravo države je i kategorija lica persona nongrata i Kosovo to koristi,kao i Hrvatska u slučaju Julina!

        1. @Praviću se blesav zato što sam pametan!; OTAN, Allied Force i kako se sve ne potpisujes

          Ako je ta tvorevina na Kosovu zaista drzava zasto se ne uclani u UN ili u Savet Evrope ili u OEBS ili u INTERPOL, kapiras da su clanstva u tim organizacijama sitnica za svaku pravu drzavu. Ili zasto nije priznata od Kine ili Rusije ili Spanije ili Izraela i jos stotinjak drzava i vecine stanovnistva na ovoj planeti? Zasto u SSP stoji da se ugovor sa EU potpisuje sa teritorijom a ne sa drzavom? Eto, Juzni Sudan je kao zadnja clanica UN-a dobila clanstvo samo nekoliko meseci nakon proglasenja nezavisnosti. A ta tvorevina na Kosovu je kao „prava drzava“ pa to ne uspeva vec deceniju i vise? To sto Albanci nekoga zaustavljaju, proteruju i sto glumataju nesto, moze da impresionira samo one sa jeftinijim kartama, tako se ne dokazuje drzavnost. Imas gomilu takvih teritorija gde lokalni djilkosi nekome nesto zabranjuju, hapse, postavljaju rampe pa nisu drzava. Isto tako, da li bi Albanci bilo sta od toga radili da nemaju NATO zaledjinu? Kakva je to onda „drzava“?

          1. @Beni*** Ako nisu država zašto srpski političari moraju da traže odobrenje iz Prištine za ulazak na Kosovo? Ako nisu država kako to da ih priznaje kao istu više od sto država članica UN? Kada je neki srpski predsednik poslednji put posetio glavni grad „južne srpske pokrajine“? Neko(Alek The Great) je nedavno izjavio da će biti uspeh ako od Kosova dobije i jedan metar (verovatno kvadratni) teritorije.To je izjava koja se odnosi na suseda,stranu državu! A Đurić dobio jednu „vaspitnu“ kada je hteo posetiti „deo srpske teritorije“.Vaš imaginarijum o državnosti pije vodu samo u mozgovima(???) onih koji su u ozbiljnoj koliziji sa stvarnošću!Još nešto,pokušaj da koristiš latinicu koja nije „ošišana“,ovako ti komentar izgleda kao da ga je pisalo dete kome su roditelji previše tepali !

          2. @Praviću se pametan zato što sam blesav

            Ta tvorevina na Kosovu je izdrzavani protektorat a ne drzava, to je jasno SVIMA sa vise od dva grama mozga. Ni Vatikan ni Tajvan nemaju stranu vojsku, stranu administraciju, ambasadore koji vladaju ili nekoga sa strane ko im puni trecinu budzeta. Ta tvorevina na Kosovu je u rangu nekakvih Pridnjestrovlja, Donjecka, Juzne Osetije i slicnih, koje btw. sve imaju i „vojsku“ i „policiju“ i „predsednika“ i „zabrane“. Nestali bi bez ruske pomoci bas kao sto bi se i ta tvorevina na Kosovu raspala pre svega bez pomoci sponzora. Sama cinjenica da se lomite od dokazivanja da ste „drzava“ dosta govori, da li ovde dezuraju Bugari ili Hrvati koji „dokazuju“ da su Bugarska ili Hrvatska drzave?

          3. @Praviću se blesav zato što sam pametan!

            „Još nešto,pokušaj da koristiš latinicu koja nije „ošišana“,ovako ti komentar izgleda kao da ga je pisalo dete kome su roditelji previše tepali !“

            Tipicna reakcija ne bas inteligentnih botova bez suvislih argumenata. Citiraj sada nesto iz Karnegijevog izvestaja, dugo nisi.

  3. To što policija Kosova radi, da proteruje ove gmizavce iz tzv. „kancelarije za kim“, zapravo time štiti Kosovske Srbe koji su konačno shvatili šta sve ova banda radi, tobože u „njihovo ime“, pa je sada večina, polako ali sigurno, shatila da je njima ipak važniji suživot sa komšijama albancima nego da oni plačaju ceh života dok se ove „patriJote“ iz Bg fotelja enormno bogate na njihovu nesreču koju su im ti isti u istom sastavu i doneli. Kosovski srbi, za ovu Bg bandu su samo „krava muzara“ i ništa drugo.

    1. @Remington

      Ma sta naprica, Albanci „brinu“ o tamosnjim Srbima da ih neko ne uznemirava sa strane nego da nesmetano uzivaju u idili koja vlada u „drzavi kosova“? Na cemu si ti? Ali neka bude tamo, samo onda je i miloseviceva policija kada je intervenisala na Kosovu, to radila da bi zastitla kosovske Albance od albanskih naci-mafijaskih gmizavaca koji su se vec tada poceli bogatiti dok su sada osim sto su „predsednici“ i „premijeri“ i multimilioneri. Inace, jasno je zasto zelite da prekinete sve veze sa Srbijom, mislite da nadjete par „postenih srba“ da glume „multietnicku harmoniju“ i da tako kontrolisete i manipulisete sa onim preostalim Srbima. Samo cak i Vucicevi Srbi su bolji od tih vasih „srba“ a la Petrovic ili sada i ova Trajkoviceva kao i od vasih „dobrih namera“.

    2. Bogami obogatile su se i tvoje „patriLJote, kakve samo kuce imaju i Taci i Haradinaj i Veselji … Tako da, glumataj ti tamo gde vas ne poznaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.