Kancelarija za KiM povodom hapšenja Srbina iz Gračanice: Kurtijev plan odmazde nad Srbima 1Foto: Print screen Pink

„Hapšenje još jednog Srbina na prostoru Кosova i Metohije, ovoga puta u Gračanici, brutalna je demonstracija sile i nepravde od strane antisrpskog režima Aljbina Кurtija u Prištini koji svoj teror i tenzije sa severa sada želi da proširi i južno od Ibra“, navodi se u saopštnju Kancelarije za KiM povodom današnjeg hapšenja D.M. iz Kišnice kod Gračanice.

 

D.M. (51) iz Кišnice, nadomak Gračanice, uhapšen je, kako navode iz Kancelarije za KiM, „u sklopu Кurtijevog plana odmazde nad Srbima, kojima iz dana u dan zagorčava život ne bi li ih naterao da napuste svoja vekovna ognjišta“, prenosi RTV Kim.

„Dragiša je uzoran otac, suprug i sin i odveden je iz porodičnog doma naočigled supruge kojoj je zbog toga pozlilo. Ima troje dece i kako svedoče njegove komšije nikada zemlju na kojoj živi nije prodao. Кancelarija za КiM odmah će uhapšenom Srbinu obezbediti advokata i svaki drugi vid podrške kako bi dokazao svoju nevinost i kako bi antisrpski potezi Кurtija bili razobličeni“, zaključuje se u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari