Kandić: Vlast protivljenjem odmogla Srbima na Kosovu

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo za Danas o neulasku Prištine u Interpol

Ostavite komentar


  1. Ono što u sebi sadrži potvrdu državnosti R. Kosovo je sasvim legitimni cilj za srpsku borbu protiv ostvarivanja tih ciljeva makar dok R. Kosovo ne postane punopravno članica UN.
    Bjelodano je jasno da R. Kosovo poučena primerom Palestine (i R. Kosovo i Palestina su terorizmom UQK i HAMAS-a, krvlju i pomoću svojih saveznika došli do države i Palestina je postala članica UNESKA i Interpola bez punopravnog članstva u UN što je uslov svih uslova) želi da na „Mala vrata“ ostvari međunarodnu potvrdu svoje državnosti kao što je bez „Uslova“ ostvarila svoj status, i kao što zloupotrebljavaju odluku Generalne Skupštine UN o Deklaraciji o nezavisnosti R. Kosovo.

  2. Ako nastavimo sa ovom politikom inata,Srbija ce sve vise da lici na Palestinu,a SNS na Hezbolah.

Ostavite komentar


Politika

Marko Đurić se sastao sa Elizabet Alen 10

Marko Đurić se sastao sa Elizabet Alen

Ministar spoljnih poslova Marko Đurić sastao se danas sa američkom podsekretarkom za javnu diplomatiju i javne poslove Elizabet Alen, kojoj je poželeo dobrodošlicu u Srbiju uz osvrt na 143 godine dugu tradiciju bilateralnih odnosa, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.