Kina, Rusija, rat u Ukrajini i propaganda

Ostavite komentar


  1. U zapadnim zemljama su ruski mediji zabranjeni tako da vi i ako hoćete ne možete da saznate mišljenje druge strane.Toliko o demokratiji i slobodi govora.

  2. Niste ni vi naveli izvor. Po samom tekstu se vidi da je u pitanju prevod sa vrlo malo razumevanja originalnog teksta, što se najbolje vidi na kraju istog, po principu jedva čekam da stavim tačku.

  3. Pa sta sa svim ovim nije u redu svako priča ono što želi i nigde nema druge strane pa pobogu to svi rade. Kina će svakako izaći kao pobednik iz ovog svega a onda će da se obruši na Ameriku prosto mora preventivno da deluje

  4. Čini se da popriličan broj ljudi u svetu vidi istu sliku kao i Kinezi, bez obzira što ne gledaju kineske medije.

  5. Šta kaže RSF o stanju medija na zapadu ?
    Kada ‘demokratski’ režimi, koji nisu u ratu, rade isto što i ‘totalitarni’ režimi, kako se to zove ?

  6. Uskoro će se svet osloboditi od zapada. Niko više neće ubijati ljude u ime demokratije. Živela sloboda!!!! Zbogom zapadu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.