Kisić Tepavčević ima najveće šanse da postane ministarka

Na listama kladionica za sastav sledeće Vlade Srbije prvi put i lekari iz Kriznog štaba

Ostavite komentar


  1. Samo ne znam u kojoj Vladi! Ova Vlada više neće biti na vlasti. Vučić je pao na kolena.

    1. Ovo je najbolji i najtacniji komentar koji sam procitao u vreme pandemije ludila u Srbiji.

    1. Ako se pokrijemo jastukom preko glave i ugasimo svetlo sigurno je da nam nema spasa. Sa Boskom Obradovicem se oko politike ne slazem ali oko modela borbe protiv vlasti, on je najdalje stigao i njegove metode nisu preterane vec umerene. Ne mislim na strajk gladju vec proaktivnu borbu za nasa prava i hapsenje olosa.

  2. To su sve isti likovi sa istim ciljem, nebitno je ko je ministar. Svi su povezani, imaju svoj dilove. Mihajlovic je izraubovana i ne fascinira vise javnost svojom dnevnom potrosnjom pudera za lice, sad je potreban neko novi, sa odgovarajucim atributima da zamajava masu dok ostali tvrde pazar.

  3. Na osnovu cega,koje zasluge.Muca kada dobije pitanje za koje se nije spremila.Odgovori na pitanja u ran gu srednjoskolke koja dobro nabuba lekciju.Nazalost.

  4. A kako stoje kladionice po pitanju koliko će lekara i sestra posle otvaranja granica otići iz Srbije? Uključujući i one koji su zaposleni, a radili na prvoj liniji protiv virusa!!!??

      1. Očito je da nisi išao u školu..
        Valjda postoji Bosna i Hercegovina.
        A ona je iz Bileće a Bileća je u REPUBLICI SRPSKOJ..To znači da vi još ne znate da mi nismo nikakvi Bosanci već SRBI iz Republike Srpske..

  5. Miks korupcije i nekompetentosti…… Nece niko postati ministar. A da postoji novinarstvo u Srbiji ozbiljno bi istrazilo medicinske fakutete i celu pricu sa nastavnim kadrom, brojem predavaca, ne kazem profesora, deljenje titula, dvostrukim i trostrukim platama……i koliko to kosta poreske obveznike.

  6. Kao da je Loncar nesto bio bolji, samo nikako onaj indijanski vrac Gojković.

  7. Izgleda da su Vojvodjani i Šumadinci definitivno rezignirali. Jug je već davno popustio. Kukavice na sve strane.

  8. A “ dr“ Nestorovic ce biti predsednik vlade. Novak Djokovic ministar nauke i obrazovanja, Kristijan Golubovic policije, Marijan Risticevic kulture, Seselj ministar spoljnih poslova, Ceda Jovanovic ministar odbrane,. Djukanovic Djuka za evropske integracije, a S. Basara predsednik Narodne skupstine

    1. Slazem se za sve predloge izuzev Basare zato sto je on ipak bundzija po prirodi, pa bi to bio rizik za svaku vlast.

      1. Sto pobogu umesa Novaka u ovu papazjaniju?
        Pa kad vole da je pametan umesto da tapka loptu. Zamisli spomenuo je oca nacije u pogresnom kontekstu jel?

      2. Djokovic ministar za jogu, budizam, pudlice, Monako, vakcinaciju i 5G

    2. Pretpostavljam da si smetnuo sa uma.
      Zeljko Mitrovic? ministar za medie, onoziranje I doziranje.
      Jelena Djokovic? ministarka za telekomunikacije 5G 6G 7G… mreze

    3. A vulin???
      E nemoj molim te. Ipak mislim da je on neprevaziđen. To čudo se dešava jednom u milijardu godina

    4. Milan Antnijevic se prilicno istakao, on bi mogao portfelj niskogradnje i sumarstva. Biljana Srbljanovic direktorka Koridora Srbije, a Nebojsa Krstic za opsta pitanja

  9. Žena koja je oborila sa nogu predsednika i premijerku, možda i uzdrmala njihove emotivne statuse. Država odanost ume da plati našim novcima, pa unosni bratski ugovori već pokazuju da je zasenila Nestorovićev šou, Jankovićevu tvrdu veru, Stevanovićev napor i Konov platonski profesionalizam. Hladnoća upravljanja delimičnim istinama na braniku predsednikove tvrđave hulja, čini je zvezdom buduće vlade

  10. Mada je i Jelena Djokovic odlicna. Dr Nestorovic takodje, mada on moze i za kulturu. Aja Jung za saobracaj, Zeljko Mitrovic za nauku i obrazovanje

  11. Uz Nestorovića obavezno i Rističević za nešto. Da ostanu Vulin i Mali, Babića takodje vratiti u vladu. Za puteve. Jutka za lokalnu samoupravu. Đukanovića za jubileje, proslave, vatromete i bakljade.

  12. Sto ti je vise familije i kumova u vladi i sto vise rodbine rade poslove koji se placaju iz budzeta, sanse da napredujes u mafiji rastu.

  13. Ha, ha, onoliko poltronstvo mora da se nagradi. Jedini koji zaslužuje ministarsko mesto u zdravstvu ima kvotu 50:1 i nikakve šanse.

  14. Darija za ministra zdravlja, Zeljko Mitrovic za ministra informisanja, Palma za ministra kulture, Seselj za ministra vojske, Kristijan Golubovic za ministra policije, parovi i zadruga u nastavnom programu za prvi razred osnovne skole. Mada mislim da su neki od aktuelnih ministara vec prevazisli ove optencijalne. I gradjanski rat je bolje resenje.

  15. Katastrofa. Užas. Pa ništa nam se u stvari ni ne može gore desiti. A gde su milioni evra koje su maznuli ona i njen bata????!!?

  16. Moze biti idealna ministarka jer prica sat vremena a nista konkretno ne kaze.

  17. koja sebi dopusta da gostuje u emisiji sa Cecom, Cedom i Mitrovicem?!? Osoba koja ne ume jednu prostu recenicu da sastavi. Ciji suprug i njegovo poslovanje se dovodi u pitanje kriminalistike. Ali vise od ove zemlje nema sta da se ocekuje!!!
    Nikada mi niste objavili komentar, vec iskljucivo dozvoljavate ispod pojedinih tekstova samo botove! Pitam se da li i Vi Danase spadate u grupu pro vladinih medija?!??

  18. Ako postujemo kontinuitet da u vladu ne moze uci persona bez minimum „kilo putera na glavi“ Kon je neprikosnoven ali i Kisicka se po tom pitanju potrudila,brzo uci. U svakom slucaju nema ovoj naciji skorog ozdravljenja,bolestina je u poodmakloj fazi.

  19. Nagrada za predan rad. Uopšte nije važno što baš i nije toliko kompetentna za ministra i što joj je porodica uvučena u mafijaško muljanje sa režimom. Na žalost ovde se polako kao jedini mogući rasplet ove krize kristalizuje ideja nasilne revolucije. Za godinu dana će čak i najpacifikovanija baba biti za to da se sve zapali i sruši a vlast fizički eliminiše.

  20. Možemo mi da tipujemo , na bilo koga , ne vredi nam , a drugo potpuno NAMA je svejedno to ministarsko mesto .
    Važnije je tipovanje Vučić…da…
    Vučiću …je K RAJ…!!??

  21. Potpuno je nebitno ko će formalno biti ministar ovoga ili onoga jer svi znamo da važi samo ono što odluči i kaže Aleksandar Vučić. Nije slučajno da ga Brnaba oslovljava „Šefe“.
    Zato bi bili najbolje da mu se dodeli doživotna titula Cara Svih SrBskih Zemalja i da se ne zamajavamo više s tamo nekakvim vladama, ministrima i „izborima“.

  22. Nece…moguce da ce dobiti neku funkciju tipa direktorke Instituta il slicno…ali bas ministarka da bude tesko…nije klinicki lekar…a i Loncar koliko god imao ispada bolji je od nje za tu funkciju

  23. U divnom društvu je bila sinoc na Pinku:Ceda,Ceca,Zeljko.Sve moj do mojega.Ministarka sigurno.

  24. Nadjite nekog pismenog da vam napise tekst. Prvo kazete da najvise sansi da postane ministar dr Darija i da na uliozenih 1000,00 dinara za nju dobije se 1500,00 a zatim u tekstu pisete da ako za dr Kona ulozite 1000,00 dinara dobijete 10.000,00 dinara.

    1. Brate prijatelju, sto je manja kvota u kladionici veće su šanse da se dogodi taj ishod. Kisssićka 1.5, Kon 10.

  25. Malo su se nakrali brat i snajka pa je red da i ona uzme koji milion.

  26. Priznajem da sam bila kriticna prema vesti da su otvorene kladionice, ali sada vidim da su one zaista „esencijalne“…

  27. Samo jos kod Sanje Marinkovic I Amidzica da se nacrta pa pravac Nemanjina!

  28. Vi izgleda prestajete da objavljujete supstancijalne vesti cenjeni Danas, a sve vise kacite artificijelne kedere za citaoce i komentatore.

  29. „Struka „kako vi to zovete.
    E srbijo kako više padaš na glupe fore svevišnjeg.
    Kakva struka,pa vi ste poverovali u to i pored bezbroj primera(vulin,keramičar,djurić….)Sve stručni ljudi

  30. Ma to je manje vazno, zeni se ispunio najvazniji zivotni san : da upozna Cecu !!!

  31. Preko 200 preminulih,jos desetina na respiratorima, brojke zarazenih se i ne znaju ali bar su se sprecili „prevremeni porodjaji“ srba i srpkinja u karantinu jer se pohitalo sa otvaranjem srpskih „hramova kulture“ tj kladionica,kafica i trznih centara. A sto se najvaznijeg u lecenju tice a to je poverenje pacijenta u dijagnosticiranje i propisanu terapiju i ono malo sto je uspostavljeno zbog kvalitetnih i casnih lekara,izborom ovakvih „profila“ za krizni stab je naprosto razoreno. Zahvalnost izrazite 21 juna o.g. Vrhovnom komandantu svih kriznih stabova i radnih grupa i koaliciji „Za njihovu decu“.

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 9

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.