Klačar: Trifunović prodrmao PSG

Sagovornici Danasa o potezima poznatog glumca na čelu Pokreta slobodnih građana

Ostavite komentar


  1. Sergej Trifunovic pored toga sto je veoma dobar glumac u isto vreme je i dobar roker, prema tome i potreban je jedan takav tzv „veciti buntovnik“ u pokretu koji je predstavljao manje ili vise salonske politicare ( pametnjakovice ). Sergej ima da okupi bas ono „ucmalo“ i nezainteresovano biracko telo koje predvode mladi, buduci biraci, tzv „generaciju x“. Sva podrska za Sergeja i „PSG“ imate moj glas.

  2. Ako se priključe SZS znaćemo na kojoj su strani. Za sada i dalje su minorna snaga.radikalni govori protiv Čanka ne pomažu. Šta nije Čedu napao kod kuće u Bgd ionako je daleko veći lopov..
    Ljudi su očekivali oštre reči upućene Vučiću i stvarnoj vlasti a ne njihovim klovnovima.

  3. Da je prodrmao – jeste. Problem je što drma i dalje, vređa ljude, kune studente koji jedu u menzi, itd.
    Ako sa pravom osuđujemo SNS što autobusima dovodi svoje članove, ograđuje ih žicom dok se ne završi miting, stimuliše sendvičima od prekjuče, itd, zar ovo nije sto puta gore.
    Oni koji ga cene, sad su dobili mustru i za svoje ponašanje prema komšijama rođacima, prolaznicima, koji će biti izloženi sličnom ponašanju. Ni u raj se batinama ne uteruju ljudi, a kamoli u krajnje neizvesnu budućnost ako ovu lošu vlast zamene haosom.
    Mislite malo o ovome.

    1. Prikriveni botovi pokusavaju da se predstave kao deo gradjanske opozicije i kao smeta im Sergej. On im je citiram „sto puta gori“ jer govori na mitingu ljudima koji su slobodnom voljom dosli na protest, od onih koji su prisilom autobusima doveli ljude na protest i ogradili ih zicom. Pa decko, lose ti ide ovo prikrivanje. Javi centrali da moraju nesto bolje da smisle.
      Sergej je sinonim slobode. Tvoj sef je sinonim ropstva, sendvica, autobusa, vredjanja inteligencije i sistematskog pljackanja i unistavanja institucija.
      Mislite vi malo o tome.

      1. Marko brale oladi
        Trifunovićeva sloboda je anarhija i ona je gora od ropstva. U ropstvi se zna minimum reda a u anarhiji je izlatz apokalipsa.
        To su zakoni dijalektičkog kretanja i oni surovo kažnjavaju glupost.

      2. Kažeš, Marko, da on „govori na mitingu ljudima koji su slobodnom voljom dosli na protest“. Upravo sam rekao suprotno, da se on obraća onim studentima koji NISU došli na protesti, kune ih, itd. E, to jeste sto puta gore (aj, da se nađemo na pedeset, kao kompromis).
        I, verovao ili ne, nisam ni prikriveni ni otkriveni bot, već čovek koji je devedesetih, pa do sada bio uz DOS, Demokratsku stranku i njihove srodne kolege iz drugih stranaka, a dolazak SNS-a na vlast doživljavam kao božju kaznu, jer je demokratska opcija sama sebe urušila lošim vladanjem. Da, vladanjem, umesto da služi ovom jadnom i prilično uzneverenom narodu.
        Cena te božje kazne je da trpimo bahatluk najboljeg studenta prava svih vremena, koji ne zna da poligraf nije dokazno sredstvo, itd, itd.
        A što se tiče Sergeja, on je izuzetan glumac i humanista, ali za politiku mu fale mnogo bolji živci, ali to ćeš i sam uvideti, ako pratiš ova dogadjanja.
        Poenta je da se kritična masa ne dobija pretnjama, uvredama i drugim tehnikama koje Sergej obilato koristi, već argumentima, konkretnim planovima (ne samo za Kosovo) i najzad odgovorom na ključno pitanje: šta dan posle svrgavanja Vučića?

  4. Svako moze odsustvo kulture da podvede pod „takav sam“! Sve to moze da se kaze razumljivim recnikom gde ces argumentom promeniti necije misljenje ili ga bar navesti da razmisli i preispita se. Ovako samo predstavlja sebe kakav jeste Savez pred kojim je.

    1. Rekao bagri istinu u lice
      Bravo Sergej, malo si rekao šta zaslužuju

  5. Bravo Sergej , najbolji si, strepe od istine, javno si rekao ono što svi vidimo, malo li je.
    „svi to vide, svima jasno,
    samo ja da kažem glasno“…

  6. Ako je bio potreban ratno-huškački govor u NS i vređanje Jevreja malo pre toga da bi se prodrmao PSG, onda je bolje da promene ime u PSD (Pokret Slobodnih Domaćina;.)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.