Kladovo: U trku za lokalni parlament zvanično ušli i kladovski socijalisti 1Foto: FB privatna arhiva

Nakon predstavnika Srpske napredne stranke, listu kandidata za odbornike za Skupštinu opštine Kladovo Opštinskoj izbornoj komisiji predali su i kladovski socijalisti. Na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbje“ je 28 kandidata, a sem socijalista, na listi su i nestranačke ličnosti.

Lokalni izbori u Kladovu, podsećamo, biće održani istovremeno sa parlamentarnim 3. aprila, a pod rednim brojem 2. biće lista “Ivica Dačić – premijer Srbije”.

Opštinska izborna komisija potvrdila je danas listu kladovskih socijalista koju je potpisima podržalo 336 građana ove podunavske opštine.

Na izbornoj listi kladovskih socijalista je 28 kandidata za odbornike, koliko ima odborničkih mesta u lokalnom parlamentu.

Osim socijalista, na ovoj izbornoj listi su i nestranačke ličnosti dr Kristina Petrović, muzičar Živa Dinulović i Žikica Sarojević.

Prvi na listi i kandidat za predsednika opštine Kladovo je Radovan Arežina član predsedništva SPS-a i prvi čovek Kladovskih socijalista i donedavno narodni poslanik.

Prema rečima Arežine, obaveza je svih socijalista je socijalna pravda i borba za bolji život građana opštine Kladovo, pa su shodno tome na izbornoj listi kandidati različite starosne dobi i obrazovanja, kao i nestranačke ličnosti.

Osim što je kandidat za predsednika opštine Kladovo, Radovan Arežina je najbolje kotirani kandidat za narodnog poslanika iz istočne Srbije i nalazi se na 36. mestu liste “Ivica Dačić – premijer Srbije”.

Inače, Opštinska izborna komisija u Kladovo je do sada potvrdila dve izborne liste “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” i “Ivica Dačić – premijer Srbije”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari