Ko će od predstavnika vlasti, a ko iz opozicije šetati na Paradi ponosa 9. septembra?

Ostavite komentar


  1. Браво за градоначелника Шапића и на његовом непоколебивом ставу! Радујем се данима породице. Београд остаје град правих исконских вредности.

  2. A, ja ću šetati i podržati učesnike parade ponosa.Kome ti ljudi smetaju, kome su oni u ovoj jadnoj Srbiji Naneli bilo kakvu štetu.Nikome, pustimo ih da vode svoj život.Niko od nas ne pominje rasprostranjenost pedofilije u našoj S.P.Csvi ćutimo i trpimo.Sramota.Podrška!

  3. Gradjani Srbije u velikoj vecini nemaju nista protiv gej osoba. One su tu oko nas, Moj frizer je gej, konobar u omiljenom kaficu je gej, trener u teretani u koju idem je gej, najbolji drug moje sestre je gej….i niko od njih se ne zali, a svi su, da se tako izrazim „prepoznatljivi’. Ali narod u Srbiji je protiv onih koji ih tako nasilno promovisu i koji ih izdvajaju iz te jednakosti sa drugima a zarad svojih ciljeva i interesa. To su isti oni koji su nas bombardovali zarad demokratije ,uvodili nam sankcije zarad boljeg zivota, zasipali uranijumom da bi smo bili zdraviji i isto to sad rade u Ukrajini (isto tako narod nije protiv Ukrajine, vec protiv njih). Narod Srbije pokazuje otpor globalistima, belosvetskimm siledzijama i njihovim pionima u Srbiji, a ne gej osobama, koje su i same najcesce protiv prajda upravo zbog toga ko ga promovise i zbog svesti o tome da se oni i njihovo opredeljenje samo koriste u borbi protiv srpskog naroda.

Ostavite komentar


Politika

Ričard Grenel

„Nevaspitani gospodine Grenel“: Marinika Tepić i Ričard Grenel ušli u raspravu zbog tvrdnji poslanice o „tajnim dogovorima“ Tačija i Vučića

Poslanica SSP-a Marinika Tepić i bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ušli su u raspravu na mreži "Iks" povodom navoda ove poslanice da su bivši kosovski zvaničnik Hašim Tači i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posredstvom Grenela dogovarali ukidanje Međunarodnom suda u Hgu za zločine OVK nad srpskim stanovništvom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.