Ko će sve od sutra na konsultacije kod Vučića?

Ostavite komentar


  1. SSP nije opozicija, to je korporacija a zna se, vrane vranama oci ne vade. Marinika je plitkim racionalizacijama svig sefa izgubila sve bonuse koje je u opozicionim krugovima posteno zaradila.

  2. Kakve konsultacije, čemu, zašto? Podela odgovornosti posle desetogodišnje vlasti jednog čoveka? Odlazak na konsultacije ili razvlačenje po prorežimskim tabloidima? Možda pomirenje, spuštanje lopte i glave i dizanje ruke uvis, ne možemo više? Vlada nacionalnog spasa i svenarodnog pomirenja, ili ako ne možemo da ih pobedimo, pridružimo se? A, narod ćuti i gleda, gleda u nebo i trpi. Ovaj narod je navikao da trpi, samo da konačno krene Zadruga 6.

  3. Vlast i tzv opozicija su udruzeni pokrali poslednje izbore i to je neoboriva cinjenica. Zato je Djilas potrcao kod Vucica da mu da vestacko disanje . Pogledajte sve tabloide odjednom je gospodin djilas, gospodin Obradovic, nema ni jedne ruzne reci vise o Djilasu, koji do juce nije silazio sa naslovnih strana kao lopov. Narod je konacni gubitnik i cuti li cuti, trpi li trpi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.