Ko je Dane Šijan, bivši rukometaš i vlasnik kompanije koja se dovodi u vezu sa dovoženjem birača u “Arenu”?

Ostavite komentar


  1. …pa Daaaneee, sve je jasno pametnome, razne Dane nas maltretiraju od ’45., ne smarajte, pobedili i vladaju, malo kao komunisti, malo kao pravoslavni …i tako doveka

  2. Ceo SNS je sastavljen od ovakvih clanova , a kao slag na tortu je Milojko /Milenko/ Jovanov i olic.

  3. Naprednjaci, zašto da se baci, pa ostavite nešto i za nas.
    U stomak ne može sve da vam stane i unuke ste obezbedili a u grob ne možete odneti, pa zašto onda kradete i gomilate kao da vam smrt pred vratima, daleko bilo ???

  4. Tuzna prica o vecini sportista! Slavni i bogati, uglavnom neobrazovani (sport je zahtevan, tu za skolu nema vremena), oni zive kao kraljevi dok TRAJE! A posle! Nesposobni za zivot, a navikli na glamur, brzo spiskaju svoju ustedjevinu (ako su je uopste imali). Pa se onda PRODAJU! U Srbiji to znaci da ce zaraditi velike pare, samo svojim imenom i podrskom gzdi. O MORALU tu ni reci nema. Ako hoces da saradjujes sa doticnim, zaboravi na stid i cast.

  5. Za nauk svim sportistima, karijera traje 10ak godina, obrazovanje ceo život.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.