„Nepotkupljivi dečko iz predgrađa“: Ko je Milan Ljutovac, odbornik koji je odbio Šapića?

Ostavite komentar


  1. Da nam je ovakvih više,u startu se bori za narod,svoju zemlju i državu,živeo 200 godina

  2. Momak za primer, svaka cast i svako mu dobro zelim, ima takvih jos samo treba da mu se pridruze,. Neka bude lrimer mladima. Svako dobro.!!!

  3. Njegov sugrađanin, crveni “vojvoda“, veliki patviota, ne bi tako uradio. On je čak Miloševiću, uz dobru kompenzaciju, oprostio kad je bio pokraden na predsedničkim izborima.
    Bravo momče. Takvi kao ti daju nam nadu da nije sve na prodaju u Vučićevoj Srbiji.

  4. Svaka cast ljudino.Tako se ponasa covek u pravome smislu reci.Preocice i sapicevo,vucicevo,dacicevo vreme,a na ovakvima ostaje Svet.Ja sam albanac sa Kosova,i ovako nesto kad procitam,meni je toplina oko srca.Da smo svi ovakvi,danas se nebi koskali nacionalno,a sve one izgubljene generacije bi mozda i proveli svoju mladost kao ovaj momak.Jos jednom,od svega srca bravo.

  5. Sve je to u redu, ali realnost je drugačija. Neko u san veruje, a neko bas i ne..

  6. Nije Vam relevantna sada ova vest!!! To je moralo da ide pre nego sto se znalo da Nema formiranja SNS vlasti u BG!!!
    Ovo je malo sramota za sve!

  7. Nažalost malo ih je takvih. Danas bi mladi i rođenu majku prodali za stan, kola ili posao….

  8. Јако битан играч па због тога морамо ићи на поновно гласање. Кампања је кренула,видећемо како ће проћи.

  9. Свака част људино.Јиш има људи који вреде.

  10. Svice, sad ovaj…. Kako ih sad stancuje UDBA, ovog bas gurate… I Dveri i Zavetnici…. Sad cete na grbacu da nam ga nabacite…

  11. Dosta bre sa ovim likovima za koje ne znaju ni u njihovoj ulici….Kao nudili su mi pare nisam presao… Tako mlad a vec promenio 3 partije i 4 pokreta nijedan ideoloski slican…. Udba radi promociju kadrova ovih dana jako 4 clanka o anonimnim mladim aktivistima…. Nemoj da objavite komentar i prijavite centrali ko pise 🙂

  12. SNS jeste mafija, ali ovaj je dečko sasvim sigurno ne govori istinu. Ovo svako ko ga poznaje može potvrditi. Da je njemu neko ponudio deset hiljada evra a ne 100 hiljada on bi oberučke prihvatio.

  13. Dobre ideje radjaju mlade snage pitanje je dana kad ce mo zaboraviti ove vecite politicare po zanimanju i rodoljublju tj halapljivoscu

  14. Ovaj gori od Marinike promenio sve redom,bravo njega i Topalka i pobeda je zagatanrovana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.