Ko je „preletač“ Vuk Stanić, koji se priklonio većini SNS i SPS u Beogradu?

Ostavite komentar


  1. Dakle svakoga dana u svakom pogledu sve vise i vise napredujemo ka dnu.

  2. „Čekalo se do danas, ko će iz nacionalističke, neki bi rekli i klerofašističke desnice da pređe iz navodne opozicije u vlast i tako olakša Srpskoj naprednoj stranci i Socijalističkoj partiji Srbije da formiraju većinu u Beogradu.“ Одвратне квалификације за особе које су изабрали грађани главног града, али то је свакодневни речник СЧ.

  3. Већина ипак постоји.
    То треба поштовати о припремати се за следеће изборе, односно сачекати неку шансу да се актуелна власти сруши.

  4. Kada će se već jednom promeniti izborni zakoni? Ako si bio na listi i napustiš je, gubiš i poslaničko – odborničko mesto, dolazi sledeći sa liste!

  5. „Zalaganja mu se kreću unutar zahteva da ratni veterani dobiju što veća prava, ali unutar jednog trulog i otrovnog nacionalističkog diskursa, koji glorifikuje ratno zločinstvo pojedinaca koji su u ime Srbije, u ime naše zemlje, počinili najgora zločinstva i genocid“ ? Da li je ova konstatacija tačna? Ko je počinio genocid?

  6. Овај чланак по својој садржини није ништа друго него цртање мете на човеку. Да се разумемо да је овакав чланак написан у обрнутом смеру исто бих реаговао. Зар није било довољно написати да је одборник из опозиције прешао на другу страну. Оволико детаљисање и шетање кроз његову „биографију“ (што обичан читалац не може проверити) има само један циљ.

  7. Ranije je dobar bio???
    Ovo je rezultat trulih kompromisa iz predizborne kampanje.

  8. „…Iz nacionalističke, neki bi rekli i klerofašističke desnice…“? Mogu li vaše novine biti svetionik žurnalistike, ili moraju i one, barem jednom nedeljno, posegnuti kao i bilo koje režimsko štampano đubre za mazanjem fekalijama?

  9. Који су то људи љиге..не могу да верујем да би продао веру за вечеру..

  10. Opet neki „vuk branković“ gazi preko mrtvih.
    Koliko ih ima možemo da ih izvozimo.

  11. A za malo vlasti i sitnog ćara spremni smo da izdamo sve :oca, majku, brata, sestru, narod, zemlju, SVE.

  12. POKS je običan rezervoar glasova za većinu SNS-u. Ovo isključenje je čisto da bi oni gluplji i dalje mislili da je reč o opozicionoj stranci.

  13. Kako je opziciji kratka pamet pa Zar vi niste doneli zakon da je poslanik vlasnik svog mandata i nema blanko ostavke u interesu stranke.Tada vam to odgovaralo a sada se bunte i najzalosnije je sto ovde se ljudi drugacijeg misljenja najprimitivnije vredjaju.

  14. Kakva vam je to matematika;
    110 odbornika ima i onda 1 glas je obezbedio većinu….57-1=56 i opet imaju većinu samo sada je 56:54 a ne 57:53.

  15. Ako Vučić odreši kesu, može i celu građansku opoziciju da kupi. Ne shvatam što je tolika cicija..!?

  16. Pa hiljade zutih su u sns a mnogi na visokim funkcijama neki menjaju po 6. 7 stranaka pa sto je ovaj lik drugaciji

  17. Nije to malo vlasti.Dobro će on to unovčiti SNS je pun para,narod če to platiti.Šta kaže profesor Jovdnivić?

  18. Ovaj čovek samo pokazuje koliko su “tanke” liste pojedinih opozicionih stranaka, kad im se ovo dešava prvog dana u skupštini… šta će tek biti kasnije?

  19. Još jedan dokaz da ljudima nalik ovom „gmazu“ treba zabraniti da postoje. Još jedna sramota opozicije koja sve i svašta prima u svoje redove bez prethodne provere…

  20. Ti ekstremisti s punim ustima patriotizma su najveći lažovi i izdajnici naše zemlje. Patriotizam znači želeti i činiti najbolje svojoj zemlji i građanima, napredak pravi a ne deklarativni.

  21. Gde ništa noje zabranjeno, sve je dozvoljeno… što se mene tiče, vrlo očekivano

  22. Da je bilo potrebe, prešao bi i celi POKS na tu stranu. Ma šta POKS, prešla bi i NADA i Zavetnica..

  23. @Dule, ako je laž, neka tuži, dobiće. Samo zakon da su stranke vlasnici mandata. Očigledno ga je SNS ubacio u POKS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.