Koalicija Nacionalno okupljanje više ne postoji: Dveri i Zavetnici odlaze svako svojim putem

Ostavite komentar


  1. Jedna jalova koalicija. Više bi Zavetnici dobili da su izašli sami nego sa Boškom. Obradović je duboko kompromitovao Dveri kroz saradnju sa ovom antisrpskom opozicijom i to narod ne prašta. To što je prošli put ušao u parlament da zahvali jedino Nestoroviću.

  2. 110.000 glasova, nije za bacanje – trebali ste raditi na integraciji i koheziji svih tzv. desnih partija ili „desnijih“ od centra. Svakako i osloboditi se balasta, recikliranog 100 puta

  3. I tako Boško postade kolateralna šteta, a g-dja zavetnica kroči smelo u gvozdeni radikalski zagrljaj, gde neće moći ni da pisne dok joj šef ne dozvoli. Svakom njegovo i po zasluzi. Jedino se istoričar Kojić izblamira do balčaka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.