Kod Nikolića sutra Vučić i predstavnici BiH

Ostavite komentar


  1. Ovi samo prave predstave za narod. Stvarno su Diploma i Oco preterali svaku meru. Ne mogu oni na ovaj nacin da zaustave rapidan pad svoje popularnosti. Oni nas samo uvode u predratno stanje kao i 99te.

  2. Dwmokratija znaci i prihvatanhe razlicitosti i BiH se sa tim mora na pravi nacin suociti.

  3. Dobro je da sednu za jedan sto i hladne glave donesu najmudriju moguću odluku u interesu srpskog naroda.

  4. Svi se nadamo da će naći ispravno rešenje u cilju očuvanja stabilnosti regiona.

  5. Moraju usaglasiti stavove kao i podatak sta nam svima u regionu donosi pozitivna a sta negativna odluka o referendumu!.

  6. Cetnicka srbadija se sastaje, sta ocekivati? Pogledajte Coraxovu karikaturu: Drug Vucic drzi ogledalo gdje se drug Nikolic (obojica vatreni i zakleti cetnici) ogleda.
    Poduprite rusofila Dodika koji planira da otvori tvornicu traktora u Laktasima.
    Sandzak i Vojvodina su spremni!

  7. Dodik i njegova kamarila su,u principu,uvalili Srbiju u ozbiljan škripac i dilemu : da li nastaviti proevropski put Srbije,što znači da treba da uskladi svoju spoljnu politiku sa EU i ne podrži referendum u RS, ili da podrži taj referendum i direktno se suprotstavi daljem napredovanju ka EU. Bilo bi najbolje po Srbiju da dodika odgovore od raspisivanja,a to nebi bilo prvi put da se odustaje od referenduma,za dobro svih.Sad se vidi da pravi regionalni problem nisu Milanović,njegova retorika i Hrvatska,već politika vođstva RS.

  8. Situacija nije naivna, EU i NATO su podstrekači ove hajke na Srbiju zbog referenduma u RS.

  9. Naravno da se necemo mesati u unutrasnja pitanja BIH-a ali cemo uvek pomoci Srbima u toj drzavi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.