Koje teme u Beogradu bi mogle da povežu opoziciju?

Ostavite komentar


  1. Ništa ne vredi borba za izborne uslove ako nasuprot vlasti sedi 10 lidera iz deset koalicija

  2. Program zaustavicemo beograd na vodi, metro, i borba za zelenu agendu su programi ajde kada nwmamo sta da ponudimo recimo bilo sta.

  3. Izgradnja gradskih stanova za iznajmljivanje od strane gradjana, po ceni od 200 do 300 eura mesecno, bez otkupa. Model iz Beca.
    Spreciti preuzimanje javnih i komunalnih preduzeca od strane partijskih firmi. Obecati da ce komunalna preduzeca ostati u vlasnistvu grada i da ce povecati i obim rada o broj zaposlenih.
    Otkup PKB a .
    Zaustavljanje gradnje metroa dok svi ulivi kanalizacije u Savu o Dunav ne budu uvedeni u postrojanja za preciscavanje voda.
    Dupliranje broj vozila javnog prevoza i podizanje nivoa komfora.
    Uvodjenje jeftinih elektricnih automobila za gradske uslove, brzine do 30 km na cas, proizvodnja u Beogradu. Model Pekinga.
    Za sva radna mesta u gradskoj upravi uvesti jednogodisnji ugovor, do kraja svake godine, koji bi se obnavljao svake godine. Spreciti duboku drzavu na nivou grada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.