Kokan Mladenović: Oni sigurno sa vlasti neće otići mirno

Ostavite komentar

  1. Da li postoje izbori, posmatrači, I na kraju- glas naroda? Ili treba na ulici da vlast otme „neko „? Ko je taj za koga treba oteti vlast? Protesti su pokazali otpor prema stranim trovačima, ili je to izgovor? Kažu bilo je 200.000 građana na protestima širom Srbije. Dobro. Da li se zbog političke volje i zahteva tog broja menja vlast? Pa to je 10% biračkog tela (ako su na protestima svi bili punoletni), znači ako se dobro raspodele- imaće za cenzus. Sve 3 opozicione struje. Šta je sa voljom ostatka ( tričavih 90%)? Zar ne prizivate demokratiju?

  2. A sta je sporno da Republika Srpska bude samostalna drzava. Inace sve ostalo je upravu i za rezim i za EU.

  3. Gospodo, slede izbori, pa zaokruzite sta zelite. I tako srusite vlast. Dosta mi je vise petih, sestih oktobara, jer selo gori a baba se ceslja. Dok se mi prepucavamo, stvara se velika Albanija, ili se varam. Sve ovo je jedno veliko skretanje paznje sa tog goruceg problema. Da se Vlasi ne dosete, ubacite im koske da se kolju oko njih, a mi cemo doci eto npr. do Nisa, ili dokle god…dragi Srbi, resicemo mi Rio i sta god, ali da li cemo resiti ono sto nas najzesce pogadja…bilo sa Vucicem ili sa nekim drugim…mislite o tome..

  4. Kokan priželjkuje nove boljševike koji bi trebalo da ponovo ruše crkve spaljuju ikone, ubijaju sveštenike. Kokan zaboravlja ili ne zna da jsu istorijski procesi ireverzibilni.

Ostavite komentar

Politika

Vučićevo obraćanje "sapunica" i "zamajavanje naroda" 7

Vučićevo obraćanje „sapunica“ i „zamajavanje naroda“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom jučerašnjeg obraćanja u Palati Srbija govorio o deset tačaka, od evrointegracije, preko cene goriva, do situacije na KiM. Upravo zbog tog širokog spektra tema generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović ovo predsednikovo obraćanje označava kao "zamajavanje naroda u deset tačaka".

Naslovna strana

7. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.