Konačni obračun pred bojkot

Sagovornici Danasa o poziciji Demokratske stranke u javnosti nakon saslušanja Jerkov po prijavi Lutovca

Ostavite komentar


  1. Politički najistaknutiji deo DS kao najveći doprinos demokratiji u ovo vreme smutno istakao je svoju ideju kako smeniti dosadašnju vlast!!!!Al zamislite neki koji im se ne svidjaju a iz njihovih su redova i po njihovom mišljenju nepravedno su izabrani pored njih lepih i pametnih osporavaju njihove ideje falsifikovanja koje bi sigurno njihovu stranku vratile na pravi put napretka i borbe protiv svih režima pa i u svojoj stranci.Umesto oprosta gurati i dalje istim pravcem samo pokazuje kakvo oni imaju visoko mišljenje o sebi i koliko ih briga šta drugi misle o njima pa im je i stranka dogurala do statističke greške….

  2. Boban Stojanovic vec odavno slovi za agitpropa Saveza Za (veliku)Srbiju,msm da on nije relevantan da donosi zakljucke o DS-u.Njegovo navijanje je ocigledno,ne samo u ovom slucaju.Lutovac krivi druge za ono za sta je on kriv,druge,koji su protiv njega,naziva Vucicevim ljudima,a on sam slusa svoje kadrovske sefove-Djilasa i Obradovoca.Djilas je i otkupio dugove DS-a,da li se roga neko seca?

  3. Sta ce te deca pllicajaca su kao i njihovi ocevi. Navikli su da se prema drugima pozivaju na zakon i ovlascenja. Ali, sto se.njih licno tice, za njih zakoni ne vaze. I zato rade nedozvoljene pokusaje. Ali, nije na nama da ih sazaljevamo i relativizujemo njihovo delo. Posto su uhvaceni, mogu oni i sami da se brane, ne treba im nasa pomoc.

    1. Ha.ha..tvoji komentari su za „Ošišani jež“….ako sveznalice znaš šta je to!?Smehotresna olimpijada

  4. Žalosno je na koga je Demokratska stranka spala mislim da goreg predsednika u istoriji nije imala. Šta je namera to čoveka samo možemo pretpostabiti

  5. ALEKSQNDRA JERKO pravi izbor za predsednicu DSa.
    A Lutovac . . . ? . . . Pa kod VOJVODE SESELJA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.