Kongresmen Engel: Potrebno uzajamno priznanje Kosova i Srbije

Ostavite komentar


  1. G. Senatore, nije normalno da se neko od takvog ugleda zalaze za krsenje medjunarodnog prava.i da se mesa u unutrasnje stvari suverene drzave! Mislim da bi bilo jako neumesno kada bi se Kineski i Indijski politicari, cije zemlje zajedno imajuj 10 puta vise stanovnika od SAD i drose 10 puta MANJE energije pocele da zalazu za medjujsobno priznavanje izmedju Novog Meksika i SAD?
    Demokrate u SAD su izgubile dobar deo kredibiliteta da vode unitrasnju politiku SAD, a vi se trudite i da dodatno smanjite kredibilitet na spoljnopolitickom planu. Lose, vrlo lose i pogubno za buducnost SAD.

    1. Serbija ima da prizna Republiku Kosova jel to vec radilla 2013 .dofi do granice i uveri se .

  2. Gospodine Engel priznajemo Kosovo ALI samo kao Srpsko!
    Vi slobodno dajte Aljasku ponovo Rusima?

    1. @Dragon***Aljasku su rusi prodali,nije „data“ USA!A mislim i da nije na prodaju!

  3. Ajd razumem da traži da Srbija prizna Kosovo, al da Kosovo prizna Srbiju, državu staru preko 1000 godina, uglednu, lidera u regionu?

  4. Ja vam udjem u stan i kazem ova jedna soba je moja, priznajte da je tako i ja ciu priznati da sam vam uzao sobu odnosno da je stan bez sobe vas.

  5. Nije lepo ali list Danas to radi stalno vec postaju promoteri „nezavisnog“ Kosova u Srbiji.Objasnite citaocima ko je Engel,a ne da ga prikazujete kao demokratu.

  6. Pa kosovo je nezavisna ..op qe serbija danas nas priznati. Nas ne zhuri ali vjerujtemi serbija qe priznati kosovo kao derzhavu ..

  7. Sta ova budala zna….. Srbiji ne treba priznanje od Kosova… Srbija je vec priznata od strane svih drzava sveta i priznanje same od sebe joj ne treba. Zanima me samo zasto Danas ista prenosi od ove birokratske neinformisane budale.

  8. Priznace priznace.Sta moze Srbija ako ne prizna Kosovo,ima da se izolira nema EU,Siromastvo,i opet kada neko hoce da posjeti Kosovu ili neku rodbinu mora imati pasos pa moguce i vizu.Jeste gluvi i slepi pa Kosovo je nezavisna priznajte ili ne oba ce ostati nezavisna.Dosta ste oteli blago iz te zemlje,dosta ste se setali ko carovi u tu zemlju,dosta ste odlucili za tu zemlju.E sada bogami to je proslost i nikada vise necete.Za tu zemlju ce odluciti samo narod Kosova i niko drugi.To vam je isto ko u Juznu Afriku nikada vise aparthejt.Vecina odluci,vase vreme je otislo.Ali svi ovi comebtari apsolutno me ne cude posto jos imate u vlasti te iste ljude koji su masakrirali celu bifsu Jugoslaviju treba vama jos vreme pa da viditet sta ste uradili pa malo da kocite i da budete zadovoljni sa vasom drzavom

  9. Ako Srbija nije priznala tu albansku paradrzavu pre dvadeset godina kada su Klinton i kompanija bili na vrhuncu moci, tek sada nece. Razumemo Engela mora da odradi pare koje je dobio od Albanaca ali taj film o priznanju te tvorevine na Kosovu nece gledati.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.