Kosovo možda u Interpolu, u Unesko sigurno neće ući

Situacija sa prijemom Kosova u Interpol je komplikovanija od prijema u Unesko. Osim Kosova, prijavila se i Palestina i Solomonska ostrva. Kako reći glasajte za Palestinu ali ne i za Kosovo, navodi ministar spoljnih poslova za Danas
U petak sastanak ministara spoljnih i unutrašnjih poslova o članstvu Kosova u Interpolu

Ostavite komentar


  1. Видимо да се наши медиокретети радују!?У смислу да је Пристина постала само"чланица““““ Интерпола.За две године ће се радовати зато што је постала чланица УНЕСКО-а а није Уједињених Нација.Питам се,да ли је,на овај начин, Харидинај екстра заштићен од изручења пред међународним судом???

  2. I pravda kroz vekove menja lice! Nekada bi letela glava svakom ko bi spomenuo da Kosovo nije Srpsko!Sad je pravda omeksala pa kao moze Kosovo u ovu organizaciju ali ne moze u onu!!!Kosovo nam otimaju u 21.veku,deo teritije Srbije nam odlazi pred ocima! Istina i pravda su na nasoj strani,kada bi cvrsto rekli "NE" niko nam ne bi zamerio.Zasto to ne kazemo?Ni slovo dijaloga o predavanju svoje teritorije drugome!Ko bi jos na kugli zemaljskoj to dozvolio?Ne moze to tako,da pravis po petnaestoro dece i kad vas ima najvise u ulici hoces da bude ulica tvoja privatna!

  3. Ja ovoj Vladi nist ne verujem, preko Briselskog sporazuma, korak po korak, mic po mic, sve ukazuje da je sledeci potez Vucica i njegove Vlade da se Kosovo preda Albancima. Sve je to izgleda vec ugovoreno, samo treba malo vremena da se narodu preko medija "ispere mozak" i podeli odgovornost sa Opozicijom, Akademijom Nauka i SPC.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.