Kostić: Od septembra samostalna politika Dveri

Ostavite komentar


  1. SUUUPER! Vi ste gori i od Vucica. Vase ideje: „On je naveo da su među političkim temama kojima će se posvetiti pokret Dveri „odnos između Matice i dijaspore, porodična politika, borba protiv kriminala i korupcije, podrška domaćoj privredi i poljoprivredi, kao i potpuno novi pristup stubovima društva: kulturi, obrazovanju i nauci, zdravstvu i zaštiti životne sredine”. Vi ste RADIKALNA desnica cije ideje pocivaju na krvi i tlu, „porodicnim“ vrednostima, odnosno diskriminaciji zena, i po svemu recenom (sta partija ima da se mesa u kulturu?), vi ste nacisti. Ne postujete razlicitost, netolerantni ste i militantni. I na kraju, jos ste i rusofili. Ocuvanje mita o Kosovu, zdusno potpiruju sve desne partije, ukljucujuci i SNS, i sluzi SAMO trovanju uma onih koji misle da je to najvazniji problem Srbije. A NIJE!

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.