Kovačević: Neuspelo partnerstvo, Etihad ostavio Er Srbiju na cedilu

Ostavite komentar


  1. Novinar Aleksandar Milošević je bio jednako dobar. Svaka mu je k’o Njegoševa…

  2. Zaista genijalna zapazanja Vladimira Kovacevica. Ponavlja isto ono sto se vrti po vazduhoplovnim krugovima, i povremeno stampi, od 2013-te godine.

  3. er Srbija se sigurno mora na nekakav nacin osposobiti..nasa drzava kao i ve drzave imaju itekako problema sa avio kompanijama..sada se resavati i ,,uvaljivati ,,vruc kolac bilo kome bilo bi kontraproduktivno..kao prvo da se otpuste tzv ,,kadrovi,, SNS a a drugo da se udruze sa nekom nemackom kucom.. ili da se po obicaju pokloni rusiji ili kao proda Kini..gradjani ce svakako placati svaki ceh

  4. Uz dužno poštovanje, lično smatram da Etihad nikog nije ostavio na cedilu nego je odigrao i završio svoju ulogu u ispumpavanju para iz budžeta u privatne džepove sa skrivanjem istih po šerijatskim bankama. Sada se samo postepeno zatvara ova rupa. Ako neko misli da ovakva situacija nije bila za predvideti na početku posla sa Etihadom, taj izgleda i dalje veruje u Deda mraza.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.