Kozarev: DSS nosi pečat krivice za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Шта је било било је, битно је да сада наша борба не престане, да се сада дође до решења. Кривца овде тражити је узалудно трошење времена, удружимо се и сви тражимо решење.

  2. Gospodine Kozarev, verovatno ste culi za izreku ‘patriotizam je poslednje utociste hulja’… Na zalost Srbija i njena istorija je uvek bila prepuna takvih ‘patriota’. Nije lako zrtvovati sebe i svoju politicku karijeru da bi se uradilo nesto zaista korisno (necu upotrebiti rec ‘patriotski’) za drzavu i naciju. Eto, Vi sada imate sansu, hajde Vas da vidimo. Mi svi cekamo…

  3. Sta isprica ovaj covek? Sta je konkretno trebala da uradi DSS? U ostalom, ovo je potpuno nebitan lik. Pomocnik direktora. Fali jos cistacicu u EPS da pitate za misljenje.

  4. Ništa ovaj čovek nije pogrešio. Od samog starta ovoj stranci se politika bazirala na neobaveštenosti pre svega lidera pa i svih ostalih članova kao i o inferiornosti. Bili su u fazonu, tu smo gde smo.

  5. Gledano kroz “patriotske” naočare, ovom čovečiću se čini da je sva istina ovog sveta na njegovoj strani. Medjutim, on vrlo rado zaboravlja da je upravo stranka kojoj pripada kumovala svemu što je prethodilo nezavisnosti Kosova, sve se tada busajući u grudi kako sve što čini, čini isključivo zarad interesa srpskog naroda. Sada mu se nekako čini da je Koštunica više kriv jer nije uspeo dovoljno dobro da počisti sve fekalije koje su oni ostavili za sobom.

    1. Bravo za komentar. Istoriju ne pisu tabloidi. Ova izjava , kao i sve sto kazu drugovi iz SNS na celu sa Predsednikom , je tabloidna.

  6. Ne. Vođa vaše stranke je direktno doprineo pogoršanju problema na KiM, ne gubljenju KiM, pošto KiM NIJE IZGUBLJENO dok debela dama ne zapeva. Katastrofalnom politikom Kalobag Kalovac Vilovitica koju je vaš vođa zdušno podržavao kao omladinac, izgubili smo srpsku manjinu u Hrvatskoj.
    Kada je trebalo da se insistira na kulturnoj autonomiji Srba u HR i dolasku međunarodnih posmatračkih organizacija da se Srbima osigura bezbednost, što su PRAVI RODOLJUBI predlagali poput pokojnog Gojka Nikoliša, vaš današnji vođa, tada potrčko, i njemu slični su vukli Nikoliša kroz blato kao izdajnika.
    Da danas imate srpsku manjinu u HR, ni HR ne bi priznala albansko Kosovo. Imali biste srpsku manjinu u HR da nije bilo takvih karaktera kao vašeg vođe omladinca. Naravno tu je i štetočina Milošević koji je imao SVE karte na svojoj strani, i puno podršku Zapada i njihovih medija sve do 1993, i ipak je uspeo da proćerda SVE srpske interese svuda. Tu su i Drašković i Šešelj, koji su, ako ništa drugo, ostali dosledni sebi. Nisu poštovali teritorijalni integritet ni kada su pozivali na rušenje hrvatskog i bosanskog, ne poštuju ga ni sada kada se radi o Srbiji.
    O prošlosti i krivici vaša stranka NEMA PRAVA DA PRIČA, stranka sačinjena od bivših radikala, bivših DOSovaca i G17 stručnjaka, i SPSa.
    Ni zuc.

  7. Kada je SPS sa vernim druzima SRS, JUL (ili kraće rečeno Miloševićeva banda) „pobedio“ NATO (i slavno izgubio KiM) u njegovu odbranu stali su unazađeni i zaluđeni građani Srbije. Koštunica i DSS su došli na novoj snazi probuđenog naroda ali su se ekspresno potrudili da se sve Miloševićeve „vrednosti“ sačuvaju za neka nova pokolenja. I ta pokolenja su došla (uglavnom su se vratila) u obličju A. Vučića (SNS mafija) i njegove bande. Sada završavaju započeto unuštavanje (od redovnih pljački do drugog upropašćavanja) i unižavanje Srbije i njenih građana. Zatvara se krug a ljudi zaključani u „pink rijaliti Srbija“ ni ne trepću u zanosu i ljubavi za velikim vođom koji ih vodi u provaliju. Jedino je Orvel, delimično, naslutio ovakvu stvarnost ali ni on nije mogao toliko da pretpostavi.

    1. Колико се сећам, а није то било тако давно, отац ”СНС мафије” је био Борис Тадић, а не Коштуница. Уосталом, Вучићева политика је готово идентична Тадићевој политици са једином разликом што Вучић има већу слободу чињења, по државу и народ, штетних потеза.

      1. Јесте истина, то је тачно. АЛИ чак ни Борис и ДС нису радили и пристајали на ово што ови СНС квислинзи сада раде.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.