Kragujevački narodnjaci reagovali na učešće gradonačelnika u sramnoj hajci na Gorana Markovića

Ostavite komentar


  1. Dobro je čuti glas razuma .Ne mogu da verujem šta se dogadjs oko cenjenog Gorana Markovića. Zar je moguće da smo toliko nisko pali ?!

  2. Ne možeš da izađeš na trg i da svima vičeš da su stoka, razbojnici, ubice, ludaci itsl, i onda da se zgraneš kad ti neko odvali šamarčinu. A eto, on dobija samo verbalne šamare. Zaslužio ih je pošteno pa neka uživa.

  3. Dal se ikada pogledate u ogledalo i zapitate ko ste?Sigurno necete naci odgovor, jer ne znate!Samo vas novac zanima!

  4. Bojim se da ce mnoge vode jos proteci dok neki ko zna koji vrate funkcionisanje drzave u institucije. Svuda se izbori dobijaju i gube to nasi politicari ne shvataju. Predsednik uzurpirao sve resore i tako vlada. Kad je neko sreo predsednika ili ministra da ide u bioskop ili pozoriste i da sedi sa obicnim ljudima. Dali jemoguce vratiti mlade skolovane koji su napustili zemlju.

  5. Od cuveni, nije ostalo nista, coveka je ipak otisao u auto. Nemam nista sa politikom I nisam u politici , Ali Tako obrazovan coveka ne treba da prica kao ulicar.

  6. Bese on napravi film o stradanju Srba u ratu,bese napravi film o Zutoj kuci,bese o mnogim Srbima koji se borise za svoju zemlju,e svaka mu cast…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.