Vučić na Instagramu objavio fotografiju na kojoj igra šah sa Stefanovićem u Predsedništvu 1Foto: Instagram @Budućnost Srbije (arhiva)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je na Instagram profilu Budućnost Srbije da u Srbiji ne sme da postoji strah i da će na najbolji mogući način odgovoriti na nasilje.

„Srbija je demokratska zemlja. Srbija je pravno uređena zemlja i Srbija će u skladu sa tim principom uspeti da odgovori na nasilje“, piše na tom instagram prfilu.

Na profilu „Budućnost Srbije“ objavljena je i fotografija na kojoj Vučić igra šah sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanović.

„U predsedništvu kratak odmor pred poslepodnevne aktivnosti. Srbija hrabrosti i poštenja uvek pobeđuje“, piše u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

U Predsedništvu kratak odmor pred poslepodnevne aktivnosti. Srbija hrabrosti i poštenja uvek pobeđuje nasilnike.

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

Ispred zgrade Predsedništva Srbije u toku je protest protiv aktuelne vlasti. Policija pod punom opremom za razbijanje demonstracija sukobila se sa okupljenim građanima. U Ulici kneza Miloša na demonstrante je bačen biber sprej, javlja reporter našeg lista.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da Srbija neće dozvoliti da se nasiljem bilo ko ugrožava i poručio da će svi koji krše zakon biti procesuirani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari