Krkobabić: Penzije redovne i sigurne, prate plate... 1foto(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ/DS)

Lider Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije Milan Кrkobabić izjavio je danas u Nišu da su penzije redovne i sigurne i da prate plate, zbog čega po njegovoj oceni izborna lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ uživa „veliko poverenje penzionera Srbije“.

Kako je saopšteno iz te stranke, na predizbornom skupu na kome su predstavljeni kandidati za narodne poslanike iz Niša, Кrkobabić je poručio da „budućnost pripada onima koji dolaze, prošlost onima koji su u njoj ostali a da mi ovde i sada imamo obavezu i odgovornost da uredimo našu sadašnjost“.

Potpredsednik PUPS-a Vladimir Goati je na skupu u Nišu obrazložio „institute nove socijalne politike za koju će se PUPS zalagati u skladu sa proklamovanim vrednosnim stavom ‘Pravedna preraspodela narodnih para'“, u šta spadaju pre svega „novi instituti socijalne politike – socijalna garantovana penzija i 13. penzija“.

Predsednik gradskog odbora PUPS-a u Nišu Hadži Milorad Stošić, koji je i kandidat za poslanika, je istakao da su PUPS-ovi vrednosni stavovi i programska načela „sa velikim odobravanjem prihvaćeni u Nišu i okolini među penzionerima, poljoprivrednici i zaposlenima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari