Krkobabić (PUPS): Predstojeći izbori ključlni za nastavak projekta 'očuvanje i preporoda sela Srbije' 1(BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)

Predstojeći lokalni izbori biće od presudnog značaja za nastavak započete misije očuvanja i preporoda sela Srbije, saopštio je potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) i šef Poslaničke grupe „PUPS – Solidarnost i pravda“ Stefan Krkobabić.

On je dodao da je imperativ te stranke pred predstojeće lokalne izbore u Srbiji da u svakom većem selu ima svoj mesni odbor, a odbor u Bavaništu je dobar promer toga.

„Mesni odbor PUPS-a Bavanište samo je jedan u nizu uspešnih i akciono osposobljenih mesnih odbora PUPS-a, koji deluju u okviru 140 opštinskih i gradskih odbora širom Srbije“, naglasio je Krkobabić u saoptenju.

Novoizabrani predsednik MO PUPS Bavanište i potpredsednik OO PUPS Kovin Jovica Stoilković u istom saopštenju ističe da je cilj PUPS-a da podigne kvalitet života u Bavaništu i da ga približi gradskim uslovima, a sve to u skladu s politikom i delovanjem predsednika PUPS-a gospodina Milana Кrkobabića, koji intenzivno godinama radi na preporodu sela Srbije.

„U Bavaništu ima više praznih kuća koje mogu da nasele mladi ljudi. U Bavaništu oko 6.000 ljudi najviše živi od poljoprivrede, ima gradski vodovod, a prioriteti su izgradnja kanalizacione mreže i rešavanje pitanja deponije smeća“, zaključio je Stoilković u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari