Krstić: Zaprepašćen sam što je moj kolega preminuo pre tri godine

Šta o Vladimiru Cvijanu kažu sagovornici Danasa koji su ga poznavali

Ostavite komentar


  1. Mene ne iznenadjuje tihi odlazak ovoga coveka. Mozda su on i njegova porodica zeleli takav ispracaj. Ne cudi me ni postupak Advokatske komore, posto pokojni Cvijan, vec duze vreme, nije bio aktivni clan komore. Medjutim, najvise me cudi postupak ovih, koji su „iskopali“ ovog coveka, ne bi li kreirali novu teoriju zavera i vezali je za A. Vucica i aktuelnu vlast. Propao je „projekat“ sa Oliverom Ivanovicem, pa se krenulo u nove „projekte“?! Da nije tuzno i jadno covek bi se nasmejao.

    1. „Tihi odlazak“, jel’? Da, tiho je u Dunavu, u januaru.
      Znaš na šta bi se čovek najviše nasmejao, da nije tužno?
      Da za tebe i ostale botove nema baš ničeg neobičnog u tome da čovek od 42 godine završi mrtav u Dunavu. I to ne bilo koji čovek, nego čovek koji je obavljao neke od najviših funkcija u državi i u najvećoj stranci u državi!
      I da tako nestane iz opticaja, da niko za tri godine, čak ni da pita gde je taj čovek, a sad kad je objavljeno da je mrtav, svi vaši komentari se svode na mrtav, pa šta, nema ama baš nikakvog razloga da se to dalje čačka?!!!
      A za Saleta Mutavog vam bilo normalno da se nose majice s njegovim likom i da bude skoro dan žalosti u državi?!!!
      Ma, blago vama, kako je sve lepo i jednostavno u vašem botovskom svetu. Zlatno doba, takoreći…

      1. Nema tu propale afere mozda je to za vas zavrshena afera za narod nije zna se ko je.

    2. Ti „mitropolite“ treba da budeš zahvalan Vuku St. Karadžiću što je izmislio slovo J.

    3. Tužno je prvo što se predstavljaš kao mitropolit Jovan , .a još je tužnije što želiš da ubeđuješ druge da je „projekat“ uklanjanja Vučićevog neprijatelja hir sudbine, kao čovek je skočio u reku da se udavi da genijalnom vođi ne pravi probleme. A što se tiče tvog pominjanja navodne teorije zavere u negativnom kontekstu, očigledno je da postojala zavera ćutanja oko Cvijanove smrti jer na to ukazuje činjenica da je javnost tek posle tri godine od Cvijanove smrti ovih dana saznala za smrt čoveka koji je došao u ozbiljan sukob sa Vučićem.

    4. Ne cudi vas , sto je covek ,,preminuo “ vec vas cudi sto neko pise o tome ?

    5. Nestane Ričard Grenel i posle tri godine jave da se udavio u sred januara, da je pre toga podneo krivičnu prijavu protiv Trampa i da je hteo da se kandiduje za predsednika stranke???
      Ili nadjite već primer…

    6. Izvini ali je krajnje neumesno da o pokojnom Oliveru Ivanoviću tako govoriš.Kažeš „projekat“…
      Dobro si savladao gradivo,za orden.

      1. Ja Vama, i Vasoj porodici, zelim svaku srecu i da vas mimoidje nesrecna sudbina ovog coveka. Ne radujte se tudjoj nesreci i ne zloupotrebljavajte je u svrhe koje nisu casne i ne prilice ljudima.

    7. Koliko je prošlo od smrti Ranka Panića?
      Dvadesetak?
      Zašto se još „čačka“ o tome? Zato što je bio radikal?

    8. Nemoral do krajnjih ljudskih granica prelazi u zivotinjsku mrznju prema ISTINI@

  2. A da li si se pitao pre 2 godine nestao tvoj kolega i član SNS? NIKO nije niti pitao niti ga je interesovalo.

    1. Више од годину дана Ђорђе Вишекруна, објављује да је Владимир Цвијан највероватније мртав. А то што је овај кретен наводно изненађен, не чуди, јер кретен једном кретен за увек.

  3. Duboko tradicionalna srpska politicka scena, prejaka i za Hickoka i Agatu Kristi zajèdno.

  4. Aha, pa on nije znao…desava se, tako ni Ivica Dacic i ostali vidjeniji socijalisti nisu znali sta se desilo sa njihovim kolegom/drugom Ivanom Stambolicem… desava se.

  5. I ni jednom se za tri godine nisi zapitao gde je, kako je, sta radi, sto se ne vidja/ne cuje, gde je nestao?

    1. On možda nema obraza ali, velika većina teoretičara, čije fantastične verzije mogu da zadive i najveće svetske kreatore zavera, DEFINITIVNO, nemaju mozga.

  6. Zasto VLAST zataskava ovo davljenje čoveka u Dunavu???
    Ja se bojim da ce nas sve tako poceti bacati u Dunav ko god se usprotivi Vucicu. Ovo kao racija u NS.

    1. Питај Драгишу јели је изненађен?

    2. A г. Тадић? Стварно је умео да изабере саветнике. И данас нико да га посаветује да се повуче.

  7. Ova smrt je u najmanju ruku sumnjiva. Ni jedne novine ni jedna citulja.. ?? k Zavera cutanja. , Ali kosturi iskacu iz reke, iz zemlje..odasvud. Ko je sledeci ??

  8. Zanimljiv slučaj, ako se tako može uopšte reći za tragičan ishod i gubitak života..mnogi se izgleda prave ludi, okreću glavu i svesni opasnog vremena u kojem žive, žele izbeći temu…

  9. Krajnji ljudski nemoral prelazi u zivotinjsku mtznju prema ISTINI!

  10. Krle je u startu posle kobojagi demokratskih promena zauzet poslovima u sticungu, pranju para tacnije izbacivanju ukradenih para prevarenih akcionara, poreskih obveznika PUKLIH cementara, preduzeca cak i strateski vaznih, banaka koje realno nisu privatizovane ali su njihovu imovinu pripajali prvi tajkujni i oni tajkuni u nastajanju koje sada zovu stari tajkuni.
    Krle je radio zajedno sa Seperom preko njihovih Agencija za markting i advertajzing koje su imale otvorene i off shore racune na poznatim destinacijama gde su se vrtele srpske i ruske ukradene pare.
    Redovno su Krle i mag Seper udbasima placali reket i bili mirni. Kada je to vreme proslo Krle se lepo snasao sa predsednicima kojima se ulizivo i profitirao.
    Otuzno je njegovo velicanje i ulizivanje Vucicu – verovatno je i Vucicu muka od lukavog Krleta.
    Krstic nije bio moralan, etican i principijelan kao Cvijan koji je izgoreo zbog toga.
    Cvijan je ostao u secanju kao pametan, obrazovan covek – hiperktivan. Nije javnost bila upoznata puno sa njegovim likom i delom. Sve se otvorilo posle njegove smrti. Cinjenica je da je ostavljao utisak nestrpljivog coveka.
    Hvalio mu je unutrasnji mir koji sada ima. Tuzno je sve to.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.