Ksenija Božović: Ništa nije rađeno ispod žita

Ostavite komentar


  1. Ispituje te policija, vise puta, a ti da bi to sprecila udjes u Srpsku listu ili ti SNS. Ili je to normalno ili sam ja nenormalna… Kakva je veza Vucica i sa kim da to moze da spreci? Nije ni cudo sto ubice Olivera nece biti pronadjene… Bravo i zaEuleks i Unmik kad pustaju Vucica Haradinaja, Tacija da vode kartele a ne drzavne vlasti…

  2. Nezgodni su to svedoci vučiću, ta Ksenija, pripadnica Službe i krimos radojičić, partnerka Ivanovića koja „radi kulturu“ u Vladi… Pre nego te maknu sa vlasti „prijatelji“ sa Zapada, moraš rešiti taj problem nezgodnih svedoka ! Svi koji se sada kriju pod tvojom suknjom seoska alapačo, svi će ti okrenuti ledja, znaš to !

  3. Ma neka ti bog oprosti. Nisi jedina koja prodaje ideale i borbu za bolje sutra. A izadrala si da bude tebi bolje sutra jer ces kao mnogi iz DS biti udarna pesnica SNS. Razmisli kako ce se osecati tvoje unuce koje nece imati prodajni moral kao njena baka.

  4. Oprosti joj Bože, ne zna šta radi. Ona čuva jedinstvo ulaskom na Srpsku glistu koja je posvadjala i razjedinila Srbe na KIM, sram vas bilo, gospodjo.

  5. Je li i Bozivicki, kao Ivanipivicevoj nevencanoj zeni, Vucic obecao pisao u vladinoj upravi u Beogradu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.