Kurc Srbiji: Prestanite da poredite Kataloniju i Kosovo

Ostavite komentar


  1. Kakav je to bezobrazluk : "Katalonija je unutrasnje pitanje Spanije" , a Kosovo nije bilo unutrasnjepitanje Srbije . Zapadna podla i kvarna politika.

  2. I Austrija je danas mrvica od teritorije u odnosu na sta je bila. Tamo gde ih nema sve su izgubilli.
    Ima li dovoljno Srba u Pristini da poljujaju referendum da preplave ulice ? Da li se to razlikuje od katslonije?
    Kao sto su zapadni mefiji preneli:
    Ako Srbija izjednacava kataloniju i kosovo zasto ne oredi sa Krimom koji je volkljom krimljana otisao u drugu drzavu sto Srboja podrzava a isti tsj potez ne ds svojim geadjanima. Da ne govorimo da je 90ih branils odvajanje hrvstske a posle cepanje dela koji istorijski nikada nije bio u sadtavu bilo kakve Stbije.

  3. Sutra je glasanje u Becu, pa nimalo ne iznenadjuje da se Kurc "zalaze" za sve gore navedeno. Vec od ponedeljka ce zatvaranje balkanke rute biti tema broj jedan, zadrzavanje izbeglica u Srbiji, potpuno ce se zaboraviti nevladavina osnovnih ljudskih prava…fuj to!

  4. Neka Kurc brine o svojoj zemlji, previše je mlad da popuje Srbima i Srbiji.

  5. Kurc je 100 posto u pravu. Ako vam ne valja vi Srbi ne idite da rintate u Austriji. Sedite i rintajte u Srbiji za 200 eura. Nemate vi zrno soli u glavi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.