Kurti o ubistvu premijera Srbije: I dalje postoje pretnje po živote onih koji osporavaju autoritarnu vlast, Đinđić platio cenu jer je isporučio Miloševića u Hag

Ostavite komentar


  1. Ok. Kako je nama danas u našoj zemlji znamo mi jako dobro. Sa jedne strane imamo Pink i Hepy na kojima nam se servira kojekakav polusvet i kvazi stručnjaci koji izvrću realnost i pričaju budalaštine. Ne sviđa nam se kada naši nekad državnici, vojskovođe i ostali koji su optuženi za razne stvari na tim istim televizijama iznose neke svoje stavove, i to optužujemo. I pitamo se odakle pravo da se tim ljudima daje medijski prostor. Sa druge strane, evo vi objavljujete kritiku Kurtija na naš sistem. Nacistu koji je stvorio sistem ugnjetavanja, etničkog čišćenja, i napravio od grupe ljudi građane drugog reda. Sada takav nacista ima pravo da proziva nekoga. E pa nema pravo da proziva čak ni Vučića. Pošto je neuporedivo gori od njega. Kurti je ubica. Gori je i od Miloševića i od Vučića zajedno. Ne bori se za demokratske vrednosti, već za etnički čisto Kosovo. Jedina vodilja mu je mržnja prema Srbima. Tamo ako sportska novinarka kaže da se Džaka nije poneo sportski dobija jezive pretnje smrću. I nemoj da mi neko filozofira da i kod nas nije ništa bolje, jer jeste. Bar je bolje Albancima kod nas nego što je Srbima kod njih. Tako da gospodo iz DANASa, nemojte da radite ono isto za šta kritikujete druge. Mišljenje Kurtija o Đinđiću i Vučiću ne sme da ima nikakav značaj ni da bude neka vest, ma kakvo ono bilo, jer je to mišljenje ubice, naciste, zločinca, lažova i zlog čoveka.

  2. Etnički sukobi postoje i jedan od glavnih potpirivača je upravo Kurti. Zlo i naopako. Ubica i zlotvor. I sve etničke sukobe izazivaju uvek i isključivo Albanci, a ovaj Mister Bin sa Ali expres-a je uvek spreman da osudi čoveka zbog majice „kosovo je srbija“ na veću kaznu od one koju dobije čovek koji ubije srpsko dete. Pu. Ubica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.