Kurti: Ideja o razmeni teritorija završena dolaskom Samoopredeljenja na vlast

Ostavite komentar


  1. Albin Kurti je u pravu. Svi ratni heroji na Kosovu ( i oni u Srbiji) su sada tajkuni i milioneri. Izmanipulisanienarode /koji su na granici egzistencije/ niko ne pita za misljenje. Oni ce im doci glave. Dobro dosao Mr.Kurti na Kosovu. Dace Bog da slicni dodje i u Srbiji i Beogradu. .

    1. Imaš već u centralnoj Srbiji takve kao Kurti, npr. Šešelja. Nego ovo „Dobro dosao Mr.Kurti na Kosovu“ si napisao na „starobeogradskom“?

    1. @solunac/// Kurdi nemaju nezavisnu državu priznatu od preko sto država zemalja članica UN, i USA ih nije priznala kao narod sa nezavisnom državom!Poradi na manipulaciji tastaturom,korišćenju interpunkcije…

  2. Bravo Kurti. Nikakvo razgraničenje. Tako bi se trajno odrekli dela naše otete teritorije. Ovako vraćamo kad tad celo Kosovo!

    1. @Kurti Srbine***Zaboravljaš da tamo žive ljudi,Albanci,koji su ratom izvojevali svoju nezavisnost od sistema Srbije.Zar mislite da ćete njihov „povratak“ izdejstvovati mirnim putem“? Kosovo posmatrate kao geografsku odrednicu a kao i ostale ostrašćene patriote namerno zaboravljate da tamo postoji domicilno stanovništvo!

      1. Nejasno je zasto ides tako daleko, cak do Iraka, kada imas primer ispred nosa, na primer kako je prosao prethodni pokusaj otcepljenja Kosova od Srbije za vreme II svetskog rata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.