„Još jedna politička manipulacija“: Sagovornici Danasa o izjavi Kurtija da Srbija treba da predloži poseban sporazum za učešće kosovskih Srba na izborima 17. decembra

Ostavite komentar


  1. Pa sta ocekivati kada mu Nemci zadaju sta da se radi i trazi. Nista in ne radi bez njihovog znanja i miga.

  2. Vrijeme je da vam postane jasno kako stvari stoje na terenu. Od Karola se ne Zivi. Ako je Kosovo srce srbije Sto ne glasaju normalno. A vi junacine Ako zelite da vam narod sudjeluje…podpisite uguvor SA kosovskom stranom. To je to.

  3. Kutti je barem 5 puta skolovaniji od Vuvica. Zato U cujemo Sami kmecenje huligana Koji je svijesan da ovom nije niti do koljena.

  4. Mnogo ste i sami doprineli sto ste tu gde jeste.Ako vi kao narod dozvolite da jedan ulicar i kriminalac maltretira i omalovazava citav narod,a uz to ima i podrsku vecine u drzavi,pa kome se i zasto vi zalite?Jednostavno tumaceno je,sto ste trazili,to ste dobili.
    Ali,nije srpski narod nemocan i nebi trebao da tolerise ovaj teror te sovinisticke stranke.Vreme je da se urazumete,a to se i desava i da sami odredite svoj pravac,kojim putem.Jer svakodnevno sovinisticko ponasanje i istupanje u medijima na najmizerniji nacin,to ne vodi nicemu osim njegovom zadrzavanju na vlasti.Ali,po svemu sudeci narod je odlucio i to se vidi iz nedelje u nedelju na ulicama Srbije.Istrajte,jer to ako vama nece biti trenutno bolje,bice mladim narastajima sigurno.Oni nebi trebali da osete tu mizeriju od tog prokletog psihopate.Nije samo srpski narod uz vas,nego Evropa je uz vas uz svo postovanje.

  5. Kurti sigurno nezaboravlja da ima Srba sa Kosova sa dvojnom državljanstvom, on samo racuna da vi znate pravila: mozete da glasate kao vase sunarodnjake u na primer Hrvatskoj, Njemackoj, Francuskoj itd.

  6. @Gradjanin

    Da, „pet puta skolovaniji“, kao i ti koji nisi u stanju jednu recenicu pravilno da sastavis i napises.

  7. Pravila koja spominjes vaze za suverene i prave drzave a ne za izdrzavane, ilegalne protektorate iz kategorije severnog dela Kipra ili Donjecka kakva je ta tvorevina na Kosovu.

  8. Ovde neko uporedjuje babe i zabe sto nemaju ama nista zajednickog. U slucaju Kipra i Donjecka, okupirane delove UN clanica, dok ta tvoja SRB je drzava od 2006-te kao najkrajniji produkt raspada YU, dok istu tu YU Kosovo napusta jos 1999.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.